Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adevaruri ascunse. Cele cinci legi ale karmei care va pot schimba viata

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Cele cinci legi ale karmei care va pot schimba viata

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au dezvaluit, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele cinci legi ale karmei care va pot schimba viata. Prima dintre ele este. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: PSD nu are 233 de parlamentari si nici cele cinci partide de Opozitie nu fac 233

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca, matematic, PSD nu are 233 de voturi in plenul reunit al Parlamentului, dar nici cele cinci partide de Opozitie care au initiat motiunea de cenzura nu au acest numar de voturi.

Adevaruri ascunse. Semne care arata ca evoluezi spiritual. Timpul ne invata multe lucruri

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au vorbit, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, despre semnele care arata ca evoluezi spiritual. Cam pana la 40-45 de ani nu tii.

Adevaruri Ascunse. Meteo din batrani pentru luna octombrie

Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, prognoza pentru luna octombrie valabila pentru toata tara. Se spune asa, ca la 1 octombrie va fi zapada, deci ninsoare. Pe 2 si 3,.

Ciolacu: PSD nu are, matematic, 233 de parlamentari, asta este o veste proasta. Exista si o veste buna: nici cele cinci partide adunate nu au 233. Vedem joi

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, dupa citirea motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, ca aceasta trece cu 233 de voturi si exista o veste proasta si o veste buna. Vestea proasta este ca PSD nu are 233 de parlamentari, iar vestea buna este ca nici cele cinci partide adunate nu au 233. Vedem joi la motiunea de cenzura cine va avea castig de cauza, a spus Ciolacu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )