Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adevaruri Ascunse. Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa ai mai multi bani

Antena3 Antena3,
Adevaruri Ascunse. Ce sa faci si ce sa nu faci ca sa ai mai multi bani

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri Ascunse o serie de superstitii de care ar trebui sa tinem cont pentru a avea mai multi bani. Geanta sau portofelul nu se tin pe masa de mancat. Geanta nu. continuă pe Antena3

Recalcularea pensiilor: Daca esti pe aceasta lista, vei primi cu 30% mai multi bani la pensie! Verifica acum

Procesul de recalculare a pensiilor a inceput la 1 octombrie si potrivit Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) ar urma sa dureze pana pe data de 30 septembrie 2019. insa majorarile ar trebui sa fie aplicate.

Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru. O femeie gravida niciodata sa nu sufle in lumanare

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei. O femeie gravida niciodata sa nu sufle in lumanare pentru ca e posibil ca viata copilului sa fie scurta. Daca.

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru: Bicarbonat cu miere. Doua lingurite pe zi, una dimineata, una seara

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, leacul zilei. Bicarbonat cu miere. Amestecam in cantitati egale. O lingura de bicarbonat, o lingura de miere. Se ia 30 de zile cate.

Dar si Har. Lidia Fecioru: Boala societatii moderne, fuga de prezent

Lidia Fecioru a explicat la Dar si Har cat de important e sa traim in prezent si sa nu mai amanam lucrurile. Multi traiesc in trecut sau in viitor, dar important e sa ne trezim la timp.

Dar si Har. Lidia Fecioru, sfaturi pentru a-ti croi o viata de poveste

Lidia Fecioru a prezentat la Dar si Harsfaturi de viata pentru anul care vine. Eu n-am amanat din viata mea nimic din lucrurile importante. Nici nu ma gandesc la lucrurile.

Adevaruri Ascunse. Ce inseamna cu adevarat cand visezi o nunta

Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse despre simbolistica nuntii. Oamenii nu inteleg ca nunta din vis e o uniune, o fericire, ceva care da continuitate vietii. E taina casatoriei, vine.

Adevaruri Ascunse. Perioadele de noroc si ghinion pentru zodii

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri Ascunse care sunt perioadele de noroc si ghinion pentru fiecare zodie in parte.

Business report: Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim: elimina o categorie care urma sa primeasca bani mai multi; Alba-neagra cu autostrada de centura a Capitalei; De ce si pierde Romnia creierele. Suntem tara cu cel mai mare procent de

Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim: elimina o categorie care urma sa primeasca bani mai multi. Guvernul schimba strategia majorarii salariului minim brut lunar, acesta urmand sa nu mai fie ridicat la 2. 350 lei. Litrul de benzina a ajuns la 5 lei! Pretul fara taxe s-a micsorat cu peste 22% intr-o singura luna, cel cu taxe coborand doar cu 11% pentru ca statul incaseaza 55% din pretul la pompa. Scaderea cotatiilor internationale.

Klaus Iohannis a semnat decretul! Au fost eliberati din functie mai multi judecatori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, joi, din functie, mai multi judecatori, ca urmare a pensionarii. Seful statului a semnat decretul privind eliberarea din functie, incepand cu 7 decembrie, a.

FMI: Tot mai multi britanici regreta Brexit-ul

Tot mai multi britanici regreta iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), conform directorului Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )