Libnet.ro
UNICEF

17:31

Adi Mutu va fi indisponibil pentru 3 saptamani din cauza unei accidentari la genunchi

B1 B1,
Adi Mutu va fi indisponibil pentru 3 saptamani din cauza unei accidentari la genunchi

Fotbalistul Adrian Mutu va lipsi de pe teren pentru o perioada de 3 saptamani. Atacantul roman de la formatia AC Ajaccio este indisponibil din cauza unei accidentari la genunchi, mentioneaza site-ul oficial al. continuă pe B1

OJ Simpson mare are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

Fostul actor OJ Simpson ar mai avea doar trei luni de trait, din cauza unei forme severe de diabet de care sufera, sustin cei de la Daily Mail. Doctorii inchisorii in care acesta isi ispaseste pedeapsa pentru.

OJ Simpson mai are doar trei luni de trait, din cauza diabetului

Fostul actor OJ Simpson ar mai avea doar trei luni de trait, din cauza unei forme severe de diabet de care sufera, sustin cei de la Daily Mail. Doctorii inchisorii in care acesta isi ispaseste pedeapsa pentru.

Racheta ruseasca Proton-M a explodat din cauza a trei girometre instalate gresit

Racheta ruseasca ce purta trei sateliti pentru sistemul Glonass a explodat la Baikonur din cauza unei erori in instalarea celor trei girometre, plasate invers. Racheta Proton-M a parasit traiectoria si a explodat.

Antena 1, amendata de CNA cu 20.000 de lei din cauza emisiunii Acces Direct.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, joi, sa amendeze Antena 1 cu 20. 000 de lei, din cauza emisiunii Acces Direct, in care a fost prezentata povestea Angelicai Constantin si in care aceasta a fost tunsa in direct, informeaza Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de joi, editiile din 12 si 18 iunie ale emisiunii Acces Direct, in care a fost adus in discutie cazul Angelicai Constantin, mama naturala a fetitei cantaretei Luminita Anghel.

Sapunaru rateaza transferul la Elche din cauza sotiei

Fundasul roman Cristian Sapunaru nu a mai semnat contractul de joc cu formatia spaniola Elche, nou-promovata in Primera Division, din cauza sotiei sale care, potrivit presei iberice, s-a opus mutarii.

Misiunea pe orbita a unui astronaut italian, intrerupta din cauza acumularii de apa in casca sa

Un astronaut italian de pe Statia Spatiala Internationala ISS) a fost nevoit sa intrerupa de urgenta o misiune pe orbita, din cauza unei acumulari de apa in casca sa, informeaza NASA. Dupa ceva mai.

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai fac nunta din cauza lui Adrian Cristea?

Bianca Dragusanu si Victor Slav ar fi pe punctul de a anula pregatirile pentru nunta din pricina declaratiilor incomode ale lui Adrian Cristea. Cavalerul de onoare al viitorului mire, Bogdan Vladau, sustine ca nu mai e nimic sigur in privinta evenimentului de la sfarsitul lunii august. Continue reading .

NASA a renuntat la o misiune de iesire in spatiu de pe Statia Spatiala Internationala, din cauza unei scurgeri la casca unui astronaut

O misiune de iesire in spatiu pentru a lucra la Statia Spatiala Internationala a fost oprita dupa o ora marti, cand a inceput sa se adune apa in casca unui astronaut, au declarat oficiali NASA, potrivit Reuters.

O aeronava Boeing 787 a Japan Airlines a revenit pe aeroportul din Boston din cauza unor probleme de mentenanta a aparatului

O aerovana Boeing 787 ce apartine companiei Japan Airlines a revenit joi la Boston. Avionul, care trebuia sa ajunga in Tokyo, s-a intors din drum din cauza unor probleme de mentenanta a aparatului,.

Distribuitorii de energie din Bulgaria risca falimentul din cauza scaderii preturilor electricitatii

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca falimentul, din cauza scaderii preturilor electricitatii din martie 2013 si a noilor reguli privind achizitia de energie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )