Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adina Anghelescu: Avem manipulari in cazul Caracal. Unele televiziuni au urmarit rating, mai putin adevarul. Multi vor sa devina vedete

Antena3 Antena3,
Adina Anghelescu: Avem manipulari in cazul Caracal. Unele televiziuni au urmarit rating, mai putin adevarul. Multi vor sa devina vedete

Adina Anghelescu afirma ca asistam la o serie de manipulari si intoxicari in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut faptele. Consider ca a mintit referitor la modul in care le-a ucis pe fete, nu vom. continuă pe Antena3

Adina Anghelescu: Manipulari si intoxicari in cazul Caracal

Adina Anghelescu afirma ca asistam la o serie de manipulari si intoxicari in cazul Caracal. Ancheta crimelor de la Caracal a inceput sa devina un spectacol de prost gust in care sunt antrenati sa faca exces.

Negocieri tensionate inaintea motiunii de cenzura. Adina Anghelescu: Este un moment critic pentru guvernare

Adina Anghelescu a vorbit la Antena 3 despre motiunea de cenzura si aceasta perioada critica pentru guvernare. Mihai Fifor puncteaza bine ceea ce puncteaza. Stie foarte bine ce s-a intamplat in.

Momente tensionate inaintea motiunii de cenzura. Adina Anghelescu: Negocierile se vor tine pana inainte cu zece minune de vot

Batalia pentru soarta Guvernului Dancila se va da pana in ultima clipa, crede jurnalista luju. ro, Adina Anghelescu, invitata luni, la Antena 3. Negocierile vor tine pana inainte cu zece minute de a se da vo.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca va fi scos din penitenciarul Jilava. Unde il vor duce anchetatorii

Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final. Gheorghe Dinca, principalul suspect, va fi scos din penitenciarul Jilava. Unde il vor duce anchetatorii? Cazul Caracal. Gheorghe Dinca va fi scos din penitenciarul Jilava Ancheta in cazul crimelor din Caracal este aproape de final, din spusele lui Romica Potorac, directorul Institutului National de Criminalistica.

Noi informatii in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, audiat de FBI. Ce au descoperit anchetatorii americani

Ancheta in cazul Caracal este in plina desfasurare. in conditiile in care autoritatile romane au dat dovada de incompetenta dupa ororile comise in judetul Olt, pe fir au intrat procurorii de la FBI, care au venit in Romania si l-au audiat pe Gheorghe Dinca. Acestia urmeaza sa stabileasca daca barbatul a avut discernamant in momentul .

Audieri-bomba in cazul Caracal. Femeile care au lucrat pentru Dinca, in fata anchetatorilor

Audieri-bomba in cazul Caracal. Doua femei care au lucrat pentru Gheorghe Dinca, dar si un italian care poate da detalii privind ocupatiile lui Dinca din perioada in care locuia in Italia raspund.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Cui ar apartine, de fapt, osemintele gasite de anchetatori

Noi detalii socante in cazul Caracal. Zilele trecute, bunicul Luizei a gasit in curte o scrisoare anonima. in aceasta, sunt mentionate noi personaje din presupusa retea de trafic de persoane, traseul pe care l.

CAZUL CARACAL: Decizie de ULTIM moment a Primariei! Se va intampla pana la sfarsitul anului, in tot municipiul...

Municipiul Caracal va avea sistem de supraveghere video pana la finalul acestui an, in prezent fiind in derulare procedura de achizitie pentru proiectare si executie, camerele video fiind deja cumparate, a.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice la INML

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat de trafic de minori, viol si omor calificat in urma disparitiei adolescentelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, este supus marti expertizei psihiatrice la Institutul National de Medicina Legala, el fiind incarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Jurnalistul Mirel Curea lanseaza o teorie-bomba. Legatura lui Coldea cu cazul Caracal

Jurnalistul Mirel Curea a lansat o teorie-bomba in emisiunea Descoperiti de la Antena 3. Acesta sustine ca fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, ar avea o legatura cu cazul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )