Libnet.ro
UNICEF

16:15

Adina Florea - propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

Antena3 Antena3,
Adina Florea - propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

UPDATE - Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader,. continuă pe Antena3

Ce avere are Adina Florea, propunerea lui Toader la sefia DNA

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei pentru sefia DNA, nu detine terenuri, potrivit ultimei declaratii de avere, depusa in iunie 2017. Ea are un apartament de 90 mp in Constanta, pe care l-a primit.

Tudorel Toader anunta astazi propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va anunta astazi propunerea pentru functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Anuntul va fi facut la ora 13:00 pe www. just. ro, informeaza Agerpres.

Cine este Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de procuror-sef al DNA

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei,.

Adina Florea, propunerea lui Toader pentru sefia DNA

Propunerea lui Tudorel Toader pentru functia de procuror-sef DNA este Adina Florea. Adina Floreaeste procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta. Timp de mai multi ani, ea a.

Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Cine este Adina Florea, propunerea Ministerului Justitiei pentru sefia DNA

Adina Florea este propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA, conform anuntului facut acum cateva minute de ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Adina Florea, procurorul propus la functia de sef DNA: Sunt prea multe abateri de la rigorile statului de drept

Adina Florea, procurorul propus de ministrul Justitiei la functia de sef al DNA, citeaza inproiectul sau de candidatRaportul privind activitatea manageriala de la DNA intocmit de Ministrul Justitiei si subliniaza ca in DNA sunt prea multe abateri de la rigorile statului de drept, chiar la nivel de varf, unde regasim comportamente care s-au indepartat simtitor de la abordarea profesionala, echilibrata, in contrast cu statutul profesiei noastre, iar uneori chiar in conflict cu legea. Adina Florea promite cooperarea loiala intre institutii.

Dosarele penale in care apare numele Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader la sefia DNA

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, a fost nominalizata de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie.

Legatura dintre Adina Florea si Radu Mazare

Adina Florea, propunerea ministrului Tudorel Toader pentru functia de procuror sef DNA, a cerut redeschiderea dosarului in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost cercetat dupa ce a defilat.

Adina Florea, primele declaratii dupa ce Tudorel Toader a propus-o pentru sefia DNA: Sunt onorata si emotionata. Nu imi gasesc cuvintele

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei pentru sefia DNA, s-a declarat onorata si emotionata ca a fost aleasa. Sunt onorata si emotionata. Trebuie sa imi revin, pentru ca am avut e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )