Libnet.ro
UNICEF

20:45

Adina Florea, REACTIE NERVOASA intr-o discutie cu jurnalistii: Favorita lui Tudorel Toader pare ca nu isi mai aminteste nimic despre cazurile Tel Drum si Timmermans(VIDEO)

B1 B1,
Adina Florea, REACTIE NERVOASA intr-o discutie cu jurnalistii: Favorita lui Tudorel Toader pare ca nu isi mai aminteste nimic despre cazurile Tel Drum si Timmermans(VIDEO)

Adina Florea a avut o iesire nervoasa intr-o discutie cu jurnalistii. Procuroarea care a vrut sa puna mana pe dosarul lui Liviu Dragnea si i-a facut dosar penal lui Frans Timmermans pare ca nu isi mai. continuă pe B1

UPDATE O noua reactie nervoasa a lui Victor Ciorbea: Mai sunt doua luni si mi expira mandatul. Puneti-va n miscare rezist si gasiti pe cineva cu nu stiu cte stele care sa faca ce doriti

Victor Ciorbea a avut joi o noua reactie nervoasa in timp ce dadea declaratii jurnalistilor la finalul intalnirii cu USR. El a spus ca are pe inima doua mari probleme, una dintre ele fiind ca mandatul sau se incheie, teoretic, peste doua luni si doua zile: Puneti-va in miscare rezist si gasiti pe cineva cu nu stiu cate stele care sa faca ce doriti, cu care sa fie de acord si Presedintia, si tribunalele, si parchetele, toata lumea. El le-a reprosat jurnalistilor ca sunt ignorate toate lucrurile bune pe care le-a facut, adica 95% din activitatea institutiei.

A doua cerere a lui Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea, respinsa de seful Sectiei speciale

Procurorul-sef al Sectiei pentru anchetarea infractiunilor in justitie a respins si cea de-a doua cerere formulata de Laura Codruta Kovesi de recuzare a Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul in care fosta sefa a DNA este acuzata de comiterea mai multor infractiuni.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului care o ancheteaza, Adina Florea

Laura Codruta Kovesi a inaintat luni o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere de recuzare, dupa ce prima a fost respinsa vineri de seful Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, care instrumenteaza dosarul sau

Laura Codruta Kovesi a formulat o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul de la Sectia de anchetare a magistratilor care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere, dupa ce prima a fost respinsa saptamana trecuta de seful Sectiei, Gheorghe Stan.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )