Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adina Valean, propunerea guvernului Orban de comisar european va fi audiata joi, in Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Adina Valean, propunerea guvernului Orban de comisar european va fi audiata joi, in Parlamentul European

Propunerea guvernului Orban pentru comisar european, Adina Valean, urmeaza sa fie audiata de Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European joi, 14 noiembrie, intre orele 13. 00 si 16. continuă pe Adevărul

Adina Valean, propunerea Romaniei de comisar european, a votat pentru prezidentiale de la Bruxelles

Adina Valean, propunerea guvernului Orban pentru functia de comisar european, a votat vineri la alegerile prezidentiale 2019 de la Bruxelles, afirmand ca votez pentru o Romanie puternica atat in Europa cat si in plan international.

Viorica Dancila, exercitiu de fair play: Adina Valean va fi un comisar european bun

Presedintele PSD, Viorica Dancila, s-a declarat multumita de varianta Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei. O apreciez pe Adina Valean, am fost colege, este un.

VIDEO Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european care vor fi trimise la Bruxelles, anunta Ludovic Orban

Guvernul va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban miercuri, la finalul primei sedinte oficiale a Cabinetului PNL, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Cine este Adina Valean, noua propunere de comisar european din partea Romaniei

Adina Valean este cel mai nou nume intrat pe deja lunga lista a variantelor de comisar european din partea Romaniei, dupa Rovana Plumb, Dan Nica ,Victor Negrescu si Siegfried Muresan. Practic, sefa Comisiei.

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea Adinei Valean pentru postul de comisar european

Presedintele CE Ursula von der Leyen a acceptat nominalizarea europarlamentarului PNL Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Conform CE, atat Sigfried Muresan, cat si Adina Valean s-au descurcat bibe la interviuri, Preledintele ales al CE optand pentru Valean, prezentata drept un europarlamentar experimentat.

Cine va fi comisarul european propus de Romania: Guvernul Orban are de ales intre Adina Valean si Siegfried Muresan Sefa Comisiei Europene ar lua decizia finala miercuri

Guvernul Orban are de ales intre eurodeputatii PNL Siegfried Muresan si Adina Valean pentru nominalizarea privind portofoliul de comisar european destinat Romaniei, care a ramas ultimul stat din UE fara un.

Surse. Adina Valean va fi comisarul european al Romaniei. Ursula von der Leyen a insistat pentru o femeie. Nu mai facem schimb de portofolii cu Ungaria

Adina Valean, europarlamentar PNL, e favorita pentru functia de comisar european din partea Romaniei, sustin surse diplomatice pentru Adevarul. Desi Siegfried Muresan parea sa aiba prima sansa, presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a preferat o femeie, pentru a respecta criteriul egalitatii de gen. Romania va ramane cu portofoliul Transporturilor, nu va mai face schimb cu Ungaria, sustin sursele citate.

Si totusi, ramane Siegfried Muresan propunerea Romaniei pentru comisar european?

Dupa mai multe nominalizari ratate ale Vioricai Dancila, a venit randul lui Orban sa ia legatura cu .

Premierul Orban: Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, dupa sedinta de guvern, ca va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina.

Adina Valean, favorita pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PNL Adina Valean devine optiunea principala pentru pozitia de comisar european, in conditiile in caresurse politice liberale de la Bucuresti afirmau ca europarlamentarul Sigfried Vasile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )