Libnet.ro
UNICEF

14:45

ADIO, ANTENA 1! A PLECAT la PRO TV! MUTAREA anului! Nimeni NU SE ASTEPTA la asta

B1 B1,
ADIO, ANTENA 1! A PLECAT la PRO TV! MUTAREA anului! Nimeni NU SE ASTEPTA la asta

Mutare bomba in televiziunea din Romania! A plecat de la Antena 1, la Pro TV! Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator , Viviana Sposub, a parasit postul Antena 1. continuă pe B1

Ce s-a schimbat la emisiunea Vorbeste Lumea de la PRO TV. Cine e fata de la Meteo, adusa de la Antena 1

Emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV va avea o bucatica din Observatorul de la Antena 1. Mutarea vedetei a fost anuntata pe pagina de Facebook a acesteia, dar nu a venit la pachet si cu motive. Despre cine este vorba? Ce s-a schimbat la emisiunea Vorbeste Lumea de la PRO TV Emisiunea de zi .

Serialul Vlad de la PRO TV incepe in luna septembrie. Data exacta la care se va difuza primul episod

Serialul Vlad revine la Pro TV din luna septembrie pe sticla, tot sub bagheta regizorului Jesus del Cerro. Care este data exacta la care se va difuza primul episod? Serialul Vlad de la PRO TV incepe in luna septembrie Cu actori romani de seama, Vlad revine din luna septembrie cu sezonul 2 pe micile ecrane.

Lovitura pe care o pregateste PRO TV. Are lansarea pe 9 septembrie. Totul despre noua emisiune

PRO TV are in grila de toamna o noua productie cu care spera sa dea lovitura, asa cum s-a intamplat in majoritatea cazurilor. Noua emisiune are premiera pe 9 septembrie si este facuta dupa o reteta care are toate ingredientele sa capteze atentia publicului. Noua emisiune pe care o va lansa PRO TV PRO TV .

Transformarea Olivia Steer, de la prima aparitie la PRO TV pana azi. Drama care a marcat-o pe sotia lui Andi Moisescu

Multi au uitat, dar Olivia Steer a aparut pentru prima si prima oara la TV in rolul de reporter la Stirile Pro TV, in anii 2000. Care a fost drama care i-a schimbat viata total si care a facut-o sa renunte la televiziune? Ce a inversunat-o atat de tare in privinta medicinei si care a .

Cand incepe sezonul 2 din Vlad si ce actori noi apar in serialul de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cand va incepe cel de-al doilea sezon din serialul Vlad si in ce zile va fi difuzat.

Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani din Las Fierbinti. Actorii de la PRO TV nu mai apar impreuna pe afis

Lucrurile nu mai sunt la fel pentru familia din Fierbinti. Actorii de la PRO TV nu mai apar impreuna pe afisele spectacolelor din afara serialului. Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani? Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani din Las Fierbinti? Familia Las Fierbinti este impartita in doua tabere. Desi actorii serialului .

inainte de Las Fierbinti, Pro TV a mai avut un serial care reflecta viata la tara. Leana si Costel, serialul dupa care s-a realizat un film de cinema

Las Fierinti nu este primul serial de la Pro TV care reflecta in tocmai viata la tara. Leana si Costel a fost serialul copilariei multora, printre primele seriale incercate de romani, de comedie, dupa Revolutie. Televiziunea, inca in focurile incercarii, a livrat un produs extrem de frumos, amuzant si o amintire pe viata pentru cei .

Ce facea Giani din Las Fierbinti, inainte sa joace in serialul de la PRO TV. Putini stiu asta despre el

Toata lumea il stie ca Giani din Las Fierbinti, dar putini il cunosc pe Costi Dita cum este in viata de zi cu zi. Spre desosebire de celebrul sau personaj din serialul de la PRO TV, actorul a muncit din greu inca din adolescenta, cand inca nu ajunsese cunoscut, perioada in care isi castiga banii .

Au fost impreuna in Pariu cu viata de la PRO TV. Ce relatie au avut, de fapt, Dorian Popa si Alina Eremia in realitate

Au fost impreuna in Pariu cu viata, iar fanii cuceriti de povestea lor din serial si-au dorit ca relatia de iubire dintre Dorian Popa si Alina Eremia sa se concretizeze si in realitate. La cinci ani de la incheierea serialului de la PRO TV, artistii povestesc cum au stat de fapt lucrurile intre ei in .

Aspirina din Las Fierbinti, poveste de viata tulburatoare.Mirela Oprisor a fost o ciudata! Ce facea actrita de la PRO TV

Actrita Mirela Oprisor, care i-a dat viata personajului Aspirina din Las Fierbinti, a povestit despre viata sa. Lucrurile pe care le-a marturisit vedeta i-au emotionat pe fani din prima clipa. Care a fost perioada cea mai grea prin care a trecut si cum a ajuns sa fie ce este astazi? Aspirina din Las Fierbinti, poveste .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )