Libnet.ro
UNICEF

19:15

ADIO, Bianca Rus! Da, e DESPARTIREA BOMBA din showbiz: Incredibil pentru a LASAT-O iubitul!

B1 B1,
ADIO, Bianca Rus! Da, e DESPARTIREA BOMBA din showbiz: Incredibil pentru a LASAT-O iubitul!

Lovitura puternica pentru Bianca Rus. Iubitul ei, Stefan, barbatul care a consolat-o dupa divortul de fostul sot, a decis sa rupa relatia. continuă pe B1

Maurice Munteanu si-a iesit din minti in platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a putut sa aduca Bianca Rus in culise

Maurice Munteanu are deja cateva bile negre pentru unele din concurente. Bravo, ai stil! Celebrities e de departe una dintre cele mai piperate si controversate editii din cadrul show-ului. Ce s-a intamplat intre cunoscutul fashion editor de la Elle si cantareata si ce gest a acesteia l-a enervat pe Munteanu? Maurice Munteanu, enervat la culme .

Sinteza zilei. inregistrare-bomba din dosarul Caracal

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, o inregistrare-bomba din dosarul crimelor de la Caracal.

EXCLUSIV L-a inselat pe Augustin Viziru, apoi a disparut din showbiz. Cum s-a umplut Oana Mares de bani dupa ce s-a recasatorit

A fost intr-o relatie de unsprezece ani cu Augustin Viziru, care i-a fost si sot si de care a divortat in 2011, dupa ce l-a inselat cu alt barbat. De atunci, actorul si jucatorul de biliard nu a mai fost vazut intr-o relatie stabila, iar ea a disparut din showbiz si s-a umplut de bani .

Cine e iubitul Alinei Eremia. Cea mai ascunsa relatie din showbiz e acum oficiala FOTO

Alina Eremia a dat cartile pe fata! Artista nu se mai ascunde, dupa ce a facut publica o imagine cu iubitul ei. Tanara cantareata pare sa se fi saturat de toate situatiile in care nu s-a putut afisa in mod public, la bratul actualului ei partener. Fosta componenta din formatia Lala Band l-a prezentat in .

Cine este femeia care i-a suflat iubitul Ginei Pistol. Formele ei i-au innebunit pe mai multi barbati din showbiz

Iubitul Ginei Pistol si partenera acestuia de viata au devenit parintii unui baietel, dupa ce tanara a ramas insarcinata. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2017, iar la scurt timp s-a aflat ca Alin Cocos va fi tatic, dar si ca relatia cu Gina Pistol fusese incheiata. in momentul de fata, prezentatoarea de la .

inregistrare-bomba din dosarul crimelor de la Caracal. Luiza Melencu, scoasa din tara de o femeie cu ochii verzi si dusa in Elvetia

Apar noi informatii in dosarul Caracal. O matusa a Luizei Melencu a prezentat la Antena 3 o inregistrare din 15 iunie 2019, a prezentat o inregistrare dintre ea si procurorul Liviu Vasilescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )