Libnet.ro
UNICEF

21:00

Adio, boli genetice! Marea Britanie ar putea accepta nasterea bebelusilor din trei parinti

Antena3 Antena3,
Adio, boli genetice! Marea Britanie ar putea accepta nasterea bebelusilor din trei parinti

Marea Britanie ar putea deveni prima tara din lume care accepta nasterea bebelusilor din trei parinti: doua femei si un barbat. Votul in Camera Comunelor a fost in majoritate pentru 382 la 128), urmand. continuă pe Antena3

Adio, boli genetice! Marea Britanie ar putea accepta nasterea bebelusilor din trei parinti

Marea Britanie ar putea deveni prima tara din lume care accepta nasterea bebelusilor din trei parinti: doua femei si un barbat. Votul in Camera Comunelor a fost in majoritate pentru 382 la 128), urmand.

Copii cu trei parinti! Proiectul controversat care ar putea opri transmiterea unor boli genetice

In Marea Britanie se vor putea naste copii cu trei parinti, chiar de anul viitor. Ei vor fi produsul unei tehnici revolutionare, care opreste transmiterea unor boli genetice de la mama la fat. Autoritatile.

Regina Elisabeta a II-a se teme ca Marea Britanie nu este pregatita pentru regele Charles

Regina Elisabeta a II-a se teme ca Marea Britanie nu este pregatita pentru regele Charles si ca britanicii vor fi socati de tipul de monarhie diferit pe care printul Charles intentioneaza sa il promoveze dupa ce va urca pe tron, se afirma intr-o noua biografie dedicata printului britanic.

Productia motorului EcoBoost de 1,5 litri a fost mutata de la fabrica Ford din Craiova la o uzina in Marea Britanie

Compania americana a retras la sfarsitul anului trecut motorul de la Craiova, iar productia EcBoost de 1,5 litri a fost mutata la o fabrica detinuta de Ford in Marea Britanie.

VIDEO Google a lansat in Marea Britanie serviciul care permite transferul de bani prin Gmail

Google a lansat in Marea Britanie un serviciu prin care utilizatorii pot trimite bani unor prieteni sau cunostiinte folosind Gmail. Serviciul are la baza Wallet, aplicatia de plati folosita si pentru a cumpara de pe magazinul Google Play, scrie The Telegraph.

Marea Britanie, prima tara care ar putea permite fertilizarea in vitro cu ADN de la 3 persoane

Camera Comunelor din Parlamentul de la Londra a autorizat marti o tehnica de fertilizare in vitro in care doctorii folosesc ADN de la 3 persoane, metoda ce permite preventia unor boli incurabile transmise genetic, informeaza Reuters. Tehnica este una controversata, criticii ei acuzand faptul ca va permite crearea de copii proiectati astfel incat sa aiba caracteristicile dorite de parinti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )