Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adio bonus! Halep si Begu eliminat in primul tur la dublu

Online Sport Online Sport,
Adio bonus! Halep si Begu eliminat in primul tur la dublu

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au pierdut, joi noapte, in primul tur in competitia de dublu de la Indian Wells. continuă pe Online Sport

Indian Wells: Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Halep si Begu au fost invinse in primul tur de Nicole Melichar SUA)/ Kveta Peschke Cehia), scor 6-3, 1-6, 10-3, dupa 63 de minute de joc.

Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu la Indian Wells

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory.

Duel romanesc in primul tur la Indian Wells

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Indian Wells si in primul tur va intalni o colega din echipa de Fed Cup a Romaniei.

Monica Niculescu a trecut de primul tur al calificarilor la Indian Wells si va juca pentru un loc pe tabloul principal

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA, a acces, luni, in ultimul tur al calificarilor la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, trecand in prima runda de sportiva americana Ann Li, numarul 479 mondial, potrivit news. ro. Niculescu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, intr-o ora si doua minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )