Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adjudecam medalii oriunde ne ducem: Acestea sunt liceele care dau cei mai multi olimpici din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adjudecam medalii oriunde ne ducem: Acestea sunt liceele care dau cei mai multi olimpici din tara

163 de elevi din licee romanesti s-au remarcat la olimpiadele si concursurile internationale, unde au obtinut 192 de premii la concursurile internationale la care au participat. Liceul International de Informatica Bucuresti este unitatea care da cei. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP 2020. Acestea sunt cele 4 zodii pentru care anul 2020 va fi cel mai bun

Ne-am hotarat sa va prezentam cele patru zodii norocoase, pentru care care urmeaza. Va fi plin de realizari si bucurii: Pestii In 2020, acesti nativi vor avea sanse fantastice de afirmare profesionala, cu.

Facebook interzice clipurile deepfake, dar sunt voci care spun ca masura nu acopera toate cazurile periculoase

Facebook a anuntat ca va interzice pe platforma sa deepfake-urile, clipurile modificate pentru a induce userii in eroare, masura fiind parte a unei strategii de a reduce numarul de postari care contin mesaje ce manipuleaza userii. Sunt insa multi care spun ca Facebook nu face destul si ca interdictia nu acopera toate cazurile care pot duce la situatii grave.

Vela anunta ca elicopterele SMURD vor zbura si noaptea: Piloti rezervisti au acceptat sa revina in sistem. Sunt patrioti care au raspuns prezent la chemarea ministului

Elicopterele SMURD vor zbura si noaptea, a anuntat ministrul de Interne, Marcel Vela, precizand ca a apelat la piloti rezervisti pentru aceste misiuni. Anuntul vine la aproape o saptamana dupa ce Vela a criticat dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopterul SMURD, reprosandu-i lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )