Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adjunctul DNA, C.Nistor: Nu voi candida pentru sefia Directiei. Trebuie facut curat n DNA

Hotnews Hotnews,
 Adjunctul DNA, C.Nistor: Nu voi candida pentru sefia Directiei. Trebuie facut curat n DNA

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a declarat ca nu este hotarat daca isi va depune candidatura pentru sefia Directiei, insa inclina sa nu o faca, precizand ca cel care va prelua conducerea trebuie sa fie un om din interiorul institutiei, care sa efectueze o evaluare urgenta, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Moment inedit in direct: Tudorel Toader i-a trimis un mesaj Sorinei Matei cu o intrebare pentru adjunctul DNA (VIDEO)

Interviul acordat de Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, pentru B1TV a trezit interesul ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a trimis in direct o intrebare prin SMS moderatoarei Sorina Matei in.

Adjunctul DNA, lamuriri despre implicarea SRI in justitie: A fost vreodata un agent FBI sau CIA in sediul DNA? (VIDEO)

Procuror Nistor Calin, adjunct al DNA, a vorbit in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV despre scandalul privind implicare serviilor secrete in justitie. Acesta a respins clar toate informatiile privind prezenta de.

Adjunctul DNA, Calin Nistor, o contrazice pe Kovesi: infiintarea sectiei de investigare a infractiunilor in justitie este un lucru bun (VIDEO)

Lovitura de teatru! Procurorul-sef adjuct al DNA Calin Nistor o contrazice pe Laura Codruta Kovesi si pe procurorii din institutie care s-au opus infiintarii unei sectii speciale privind infractiunile din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )