Libnet.ro
UNICEF

12:31

Adjunctul sectiei militare din DNA, Nicolae Lupulescu, cel de-al doilea candidat la sefia DNA

Adevărul Adevărul,
Adjunctul sectiei militare din DNA, Nicolae Lupulescu, cel de-al doilea candidat la sefia DNA

Nicolae Lupulescu, adjunctul sectiei militare din DNA, este cel de-al doilea candidat care si-a depus candidatura pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Vineri este ultima zi in care candidatii isi mai pot depune dosarele, ministrul Justitiei urmand sa anunte numele celui nominalizat in 6 septembrie. continuă pe Adevărul

Cine este Nicolae Lupulescu, cel de-al doilea candidat la sefia DNA

Nicolae Lupulescu, adjunctul sectiei militare din DNA, este cel de-al doilea candidat care si-a depus candidatura pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Vineri este ultima zi in care candidatii isi mai pot depune dosarele, ministrul Justitiei urmand sa anunte numele celui nominalizat in 6 septembrie.

Candidat surpriza pentru sefia DNA: Un procuror care s-a remarcat dupa un conflict cu Kovesi a intrat in concurs

Procurorul Nicolae Lupulescu este al doilea candidat in cursa pentru postul vacant de procuror-sef al DNA. Acesta indeplineste in prezent functia de de adjunct al sectiei militare din DNA si s-a mai inscris si.

Al doilea candidat pentru sefia DNA: procurorul militar Nicolae Lupulescu

Procurorul militar Nicolae Lupulescu este cel de-al doilea candidat la functia de sef al DNA, a precizat pentru Mediafax ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Alaturi de acesta s-a mai inscris, pana in prezent, procurorul Paula Tanase, de la Galati.

Imagini de la protestul din Piata Victorie, in cel mai nou clip al lui Dani Mocanu: Ce mesaj transmite manelistul autoritatilor (VIDEO)

Marele miting al diasporei din 10 august a atras atentia si cunoscutului manelist Dani Mocanu care a preluat imagini din Piata Victoriei in cel mai recent videoclip al sau. Mai multe, acesta a realizat niste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )