Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adjunctul sefului Politiei Judetene Olt, revocat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adjunctul sefului Politiei Judetene Olt, revocat din functie

Adjunctul sefului Politiei Judetene Olt, comisar-sef de politie Alexe Nicolae Eugen, a fost revocat din functie, astazi, la sediul institutiei fiind trimisa o echipa din cadrul Directiei Control Intern - I. , pentru a verifica modul de interventie si actiune al politistilor in cazul de la Caracal, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Prima solutie a chestorului Ioan Buda in tragedia de la Caracal: L-a demis pe adjunctul sefului Politiei Olt

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a anuntat, vineri, ca l-a destituit din functie pe inspectorul sef adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Olt, Nicolae Eugen Alexe, care era imputernicit pe aceasta pozitie, in urma neregulilor din cazul fetei ucise in Caracal, informeaza Mediafax.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Bud.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Prodecanul Facultatii de Teologie, Vasile Raduca, si-a dat demisia din functie, dupa declaratiile scandaloase

Prodecanul Facultatii de Teologie, Vasile Raduca, si-a dat demisia din functie ca urmare a declaratiilor controversatedespre sarcina dupa viol, facute la radio Trinitas. Universitatea din.

Ministrul britanic al Finantelor a demisionat din functie

Ministrul britanic al Finantelor, Philip Hammond, a demisionat, astazi, din functie.

Lucian Onea a fost suspendat din functie. Fostul sef al DNA Ploiesti a fost trimis in judecata de Sectia speciala

Lucian Onea a fost suspendat din functie de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Fostul sef al DNA Ploiesti si fostul procuror Mircea Negulescu au fost trimisi in judecata de.

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, trimis in judecata de Sectia speciala, a fost suspendat din functie

Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea a fost suspendat din functie de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), potrivit Agerpres. Lucian Onea a fost trimis in judecata de Sectia pentru anchetarea magistratilor pentru represiune nedreapta si cercetare abuziva.

Cine conduce Inspectoratul de Politie Olt: Cristian Voiculescu - retrogradat din functie in 2013, a picat concursul in 2018, desi era singurul candidat La 5 luni dupa, a fost imputernicit in functie

Comisarul sef Cristian Voiculescu, care conduce Inspectoratul de Politie Judetean Olt, a fost numit in functie, prin imputernicire, in 31 martie 2019, la doar cinci luni dupa ce picase, desi era singurul candidat, concursul pentru ocuparea aceluiasi post.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )