Libnet.ro
UNICEF

15:00

Administratia Cimitirelor a incheiat contracte de 30 milioane de lei pentru servicii de paza si patrulare in cimitire

Hotnews Hotnews,
 Administratia Cimitirelor a incheiat contracte de 30 milioane de lei pentru servicii de paza si patrulare in cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, institutie in subordinea Primariei Capitalei, a incheiat 5 acorduri-cadru cu o valoare maxima de circa 30 milioane lei fara TVA pentru paza cimitirelor din administrare pentru 2 ani. Contractele vizeaza paza cimitirelor 24 ore din 24, 365 de zile. Licitatia a fost castigata de firmele: Divizia de Securitate Eurogrup Rangers, Centistar Proxim si Ares Guard. continuă pe Hotnews

Aparate telefax in valoare de 2,3 milioane lei pentru Aparare

Ministerul Apararii, prin Unitatea Militara 02415 Bucuresti, a lansat o licitatie de 2,3 milioane le.

GUVERN: 54 milioane lei, pentru organigrama de avarie din industria de aparare

Guvernul a asigurat, ieri, banii pentru nucleul industriei de aparare pentru anul in curs, conform prevederilor legii 2322016 care stipuleaza ca Executivul este obligat sa asigure continuitatea functionarii uzinelor de armament din tara noastra, cu sume alocate de la bugetul de stat.

Primaria Capitalei a pus 100 de milioane euro in bugetul pe 2020 pentru a-l despagubi pe Constanda

Primaria Capitalei a prevazut in bugetul pe anul 2020 circa 100 de milioane euro pentru a-l despagubi pe omul de afaceri Costica Constanda. Municipalitatea trebuie sa-i plateasca in total acestuia 115 milioane de euro peste 560 milioane lei) deoarece Consiliul General nu i-a aprobat un cartier de blocuri de 5 etaje in Satul Francez, desi s-a angajat ca o va face. Mai exact consilierii PNL si PSD au parasit sala, iar Constanda s-a adresat instantei si a castigat. Primaria Capitalei trebuie sa-i plateasca si lui Vasile Crestin circa 106 milioane lei, pana in iunie 2021 pentru un alt proces pierdut in instanta, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro.

Fermierii ar putea primi un ajutor de stat de 54 milioane lei in acest an pentru cresterea animalelor

Fermierii ar putea primi un sprijin financiar de 54,04 milioane lei in acest an, potrivit unui proiect de Hotarare pentru completarea Hotararii Guvernului nr. 11792014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, publicat in dezbatere de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Telecomunicatii CFR estimeaza pentru acest an un profit brut de 4,63 milioane lei

Telecomunicatii CFR, operatorul retelei de telecomunicatii feroviare, estimeaza pentru acest an un profit brut de 4,63 milioane lei, la venituri totale de 69,86 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

APIA INCEPE PLATA SUBVENTIEI LA MOTORINA: Peste 409 milioane de lei pentru trimestrele II si III din 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput plata aferenta ajutorului de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura in trimestrele II si III din 2019, suma totala care urmeaza a fi platita depasind 409 milioane de lei, a anuntat, vineri, APIA.

Metrorex estimeaza pentru acest an pierderi de de 377,89 milioane lei

Metrorex estimeaza pentru acest an pierderi de de 377,89 milioane lei, la venituri totale de 3,23 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Metrorex estimeaza pentru acest an pierderi de 377,89 milioane lei

Metrorex estimeaza pentru acest an pierderi de de 377,89 milioane lei, la venituri totale de 3,23 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli aferent acestui an, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere aparate telefax in valoare de 2,3 milioane lei

Ministerul Apararii, prin Unitatea Militara 02415 Bucuresti, a lansat o licitatie de 2,3 milioane lei 485. 000 euro), fara TVA, pentru achizitia de aparate telefax, potrivit unui anunt publicat pe platfoma SICAP.

Profitul Biofarm a crescut anul trecut cu 32%, la 50,8 milioane lei

Producatorul roman de medicamente Biofarm simbol bursier BIO) a raportat anul trecut un profit de 50,8 milioane lei, in crestere cu 32%, de la 38,42 milioane lei in 2018, potrivit rezultatelor trasmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )