Libnet.ro
UNICEF

09:45

Administratia Prezidentiala, data in judecata de un detinut politic. Pe ce criterii a decorat Klaus Iohannis oameni cu pedepse mici?

Adevărul Adevărul,
Administratia Prezidentiala, data in judecata de un detinut politic. Pe ce criterii a decorat Klaus Iohannis oameni cu pedepse mici?

Liderul Asociatiei Fostilor Detinutilor Politic din Constanta, Paul Andreescu, a dat in judecata Administratia Prezidentiala pentru refuzul de a-i comunica cine a intocmit criteriile dupa care au fost decorati de Klaus Iohannis o serie de detinuti politic cu condamnari mai mici decat ale sale. continuă pe Adevărul

CODRIN STEFANESCU, LA CONGRES: Astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut, la congres, ca PSD a fost vanat si hartuit ani de zile, iar astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic! (VIDEO)

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut sambata, la Congresul social-democratilor, ca Liviu Dragnea este un detinut politic.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea e detinut politic. Am fost alaturi de oameni cand nu mai era nimeni. Am fost langa Nastase, Olguta Vasilescu, acum Dragnea

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat faptul Liviu Dragnea e in prezent detinut politic si a subliniat ca a fost alaturi de toti politicienii care au avut probleme cu Justitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )