Libnet.ro
UNICEF

19:45

Administratia Trump vrea mai multi bani de la tarile care gazduiesc militari americani

Hotnews Hotnews,
 Administratia Trump vrea mai multi bani de la tarile care gazduiesc militari americani

Administratia Donald Trump vrea ca Germania, Japonia, si, intr-un final, si celelalte tari care gazduiesc trupe americane sa plateasca cu 50 la suta mai mult decat pana acum pentru privilegiul de a-i gazdui, potrivit unor oficiali, relateaza Bloomberg. continuă pe Hotnews

Administratia Trump vrea mai multi bani de la tarile care gazduiesc militari americani

Administratia Trump vrea ca tarile care gazduiesc trupe americane, inclusiv Germania si Japonia, sa plateasca cu 50% mai mult decat pana acum pentru acest privilegiu, informeaza Bloomberg, care.

Cei mai multi romani cred ca stirile false sunt un pericol pentru democratie si sunt des intalnite / TV se bucura de cea mai mare incredere - Eurobarometru

Cei mai multi dintre romani cred ca stirile care denatureaza realitatea sau sunt false reprezinta un pericol pentru democratie, iar aproape trei sferturi cred ca acestea sunt des intalnite, potrivit Raportului national al CE pentru Romania, parte a studiului Eurobarometru Standard 90.

Mai multi turisti au cazut cu masina intr-un sant, in Muntii Bucegi

Mai multi turisti au ramas blocati cu masina intr-un sant, in Muntii Bucegi, iar jandarmii montani de la Postul Pestera le-au dat o mana de ajutor. Turistii aveau de gand sa plece de la Cascada 7.

Grapini il apara pe Tudorel Toader: M-as bucura sa intelegem cat mai multi ce a spus ministrul / Recomandarile GRECO nu sunt obligatorii

Europarlamentarul Maria Grapini - protogonista unui moment controversat la numararea voturilor din comisia LIBE primite de Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European - ii ia apararea ministrului Tudorel Toader, spunand ca s-ar bucura sa intelegem cat mai multi ce a spus ministrul Toader - sa ne pastram demnitatea si dreptul de legiferare la nivel national, ea punctand ca recomandarile GRECO nu sunt obligatorii.

Londra, Tokyo, Singapore - orasele cu cei mai multi oameni bogati

La nivel global, anul trecut, erau aproape 200. 000 de persoane ultra-bogate Cu vile multiple si jeturile lor private, cei mai bogati oameni din lume sunt, totodata, si cei mai mari turisti care fac inconjurul globului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )