Libnet.ro
UNICEF

06:00

Administratiile locale sunt pentru prima oara pe deficit. Gaura din buget este de aproape un miliard de lei in 2012

Antena3 Antena3,
Administratiile locale sunt pentru prima oara pe deficit. Gaura din buget este de aproape un miliard de lei in 2012

Administratiile locale sunt, pentru prima data, pe deficit. Gaura din buget este de aproape un miliard de lei in 2012, potrivit datelor Directiei pentru Politici Fiscale si Bugetare Locale. Cei mai multi bani. continuă pe Antena3

Productia industriala din zona euro a crescut pentru prima oara in ultimii doi ani

Productia industriala din zona euro a crescut, in iulie, pentru prima oara in ultimii doi ani, ceea ce sugereaza ca regiunea ar putea iesi din recesiune in trimestrul curent.

Isarescu: In 2001, CFR Marfa nu avea pierderi. Nu sunt pentru privatizarea de dragul privatizarii. Ea trebuie sa iasa dintr-un cerc vicios/ Nu apar bancherii, ci sistemul bancar

CFR Marfa ar trebui sa nu mai aiba pierderi si in orice caz nu pierderile pe care le are acum. Nu sunt pentru o privatizare a unei societati care-chiar daca nu are un monopol- are un cvasi-monopol, doar de dragul unei privatizari. CFR Marfa trebuie sa iasa din cercul vicios in care se afla. In 2001 nu avea datorii, din cate imi amintesc, a explicat luni Mugur Isarescu, facand referire la perioada in care a fost premier.

Victor Slav, pentru prima oara ginere cu cateva saptamani inainte de nunta!

A inceput deja numaratoarea inversa pana la nunta cuplului format din Victor Slav si Bianca Dragusanu. Daca pana acum Bianca a imbracat de nenumarate ori rochia de mireasa in diferite prezentari de moda ori pictoriale, a venit si randul lui Victor sa se vada pentru prima oara ginere, cu putin timp inainte de nunta propriu-zisa. Continue reading .

O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal din Sierra Leone, pentru prima data in istorie

O femeie a fost aleasa la sefia Federatiei de Fotbal din Sierra Leone, o premiera pentru aceasta tara vest-africana. Ea devine, astfel, a doua femeie care conduce un for fotbalistic la nivel mondial, dupa Lydia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )