Libnet.ro
UNICEF

18:45

Administratorii restaurantelor, pusi sa semneze ca nu deschid terasele luni

Antena3 Antena3,
Administratorii restaurantelor, pusi sa semneze ca nu deschid terasele luni

Politistii viziteaza, sambata, restaurantele din Bucuresti si ii pun pe administratori sa semneze ca nu vor redeschide terasele de luni. Oamenii legii spun ca astfel de actiuni sunt preventive. continuă pe Antena3

Patronii de restaurante din Bucuresti, pusi de politisti sa semneze ca nu deschid terasele de luni

Politistii au vizitat, sambata, restaurantele din Bucuresti si ii pun pe administratori sa semneze ca nu vor redeschide terasele de luni. Oamenii legii spun ca astfel de actiuni sunt preventive, relateaza Mediafax.

Politia pune patronii de restaurante din Bucuresti sa semneze ca nu deschid terasele de luni

Politistii viziteaza, sambata, restaurantele din Bucuresti si ii pun pe administratori sa semneze ca nu vor redeschide terasele de luni. Oamenii legii spun ca astfel de actiuni sunt preventive. Angajatii unui restaurant din Capitala, care lucrau sambata la renovarea localului, s-au trezit vizitati de cativa politisti ce venisera sa-i ceara proprietarului sa semneze un document prin care sa se angajeze ca nu va deschide terasa, incepand de luni.

Se deschid terasele! Ce schimbari mai aduce Starea de Alerta

Romania intra de vineri in starea de alerta, declarata constitutionala de catre CCR, insa restrictiile ce limiteaza drepturile si libertatile cetatenilor, precum cea de calatorie in afara localitatii fara declaratie, se vor aplica doar dupa trei zile de la publicarea legii in Monitorul Oficial. Deputatii au decis miercuri seara ca terasele restaurantelor sa fie deschise pe perioada starii de alerta, cu conditia respectarii masurilor de igiena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3309 seconds )