Libnet.ro
UNICEF

20:30

Admitere 2019: Cate clase primesc liceele din Capitala, cu media de admitere de peste 8

Hotnews Hotnews,
 Admitere 2019: Cate clase primesc liceele din Capitala, cu media de admitere de peste 8

Brosura de admitere la liceu in Capitala, publicata pe site-ul Inspectoratului Scolar Bucuresti, arata distribuirea claselor pentru fiecare profil in parte. Parintii si elevii gasesc atat numarul de locuri pentru un anumit profil, cat si ultima medie de admitere de anul trecut. Brosura cuprinde locurile care urmeaza sa fie ocupate prin repartizare computerizata. continuă pe Hotnews

A fost publicata brosura cu locurile de la admiterea la liceele din Bucuresti

Brosura cu locurile de la admiterea la liceele din Bucuresti a fost publicata marti seara de Inspectoratul Scolar al Capitalei, cu o intarziere de cateva saptamani si dupa controversele privind scolile profesionale.

Sudan: 60 de morti in urma operatiunii armatei de dispersare a protestelor din capitala Khartoum

Numarul personaleor ucise in timpul conflictului dintre fortele armate si protestatari, care a inceput pe strazile din Khartoum acum doua zile, a crescut la 60, potrivit declaratiilor unui grup de doctori, oferite miercuri, scrie Reuters.

Top 10 cele mai bune licee din Capitala in functie de ultima medie de admitere la profilul Mate-Info

Mediile generale de admitere la liceu au scazut chiar si cu mai mult de 20 de sutimi la liceele de prestigiu din Bucuresti. Cel putin asa arata brosura pentru admiterea la liceu, data publicitatii aseara in mediul online de Inspectoratul Scolar. Ca in fiecare an Adevarul a realizat un top al celor mai bune colegii din Capitala in functie de ultima medie de intrare la cel mai cautat profil, Matematica-Informatica - intr-o limba straina.

Guvernantii confirma: Soferii vor fi taxati pe autostrada spre Brasov de la iesirea din Capitala

Autoritatile nu renunta la ideea de a-i taxa pe soferii care vor circula pe viitoarea autostrada spre Brasov inca de la iesirea din Capitala.

Masuri drastice in PNL dupa alegeri. Sefii de la Bucuresti, pe lista neagra a lui Orban. Rares Bogdan, favorit pentru preluarea organizatiei din Capitala

Liberalii se vor reuni luni, in sedinta conducerii partidului pentru a face o analiza a scorurilor obtinute de filialele partidului, iar in acest context, Rares Bogdan l-ar putea inlocui pe Cristian Busoi la sefia PNL Bucuresti, potrivit unor surse politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )