Libnet.ro
UNICEF

11:46

Admitere 2019: Universitatea din Bucuresti are 7.600 de locuri la buget pentru licenta, master si doctorat

Hotnews Hotnews,
 Admitere 2019: Universitatea din Bucuresti are 7.600 de locuri la buget pentru licenta, master si doctorat

Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia absolventilor de liceu, licenta si masterat, la admiterea din acest an, un numar de peste 7. 600 de locuri la buget. Pentru studiile universitare de licenta, Universitatea din Bucuresti propune un numar de 4. 350 de locuri bugetate, in timp ce pentru candidatii la studii universitare de masterat sunt 2. 950 de locuri bugetate. Pentru doctorat, universitatea propune un numar de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursa. continuă pe Hotnews

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,61; TURBIDITATE: 0,26. S2 CLOR LIBER:0,27 mg/l;.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 27 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,56; TURBIDITATE: 0,35. S2 - CLOR LIBER: 0,34 mg/l; pH.

FOTO Scoala Libera Waldorf din Bucuresti, pe carari de munte, in Bucegi

14 elevi de la Scoala Libera Waldorf din Bucuresti, coordonati de profesorul Razvan Ropotan, s-au plimbat pe traseele montane sau culturale din judetul nostru.

Cauti un cadou deosebit? O florarie online din Bucuresti te invata ce flori sa alegi vara! (P)

De departe cea mai frumoasa perioada a anului, vara este anotimpul in care fiecare zi merita sarbatorita prin culoare si armonie. Si cum poti face acest lucru mai bine decat cu ajutorul florilor, care.

Cel mai mare retailer de fashion din lume are un nou CEO: Carlos Crespo, la conducerea Inditex

Inditex, cel mai mare lant de fashion retail din lume, care detine brandurile Zara, Bershka, Stradivarius, va avea un nou CEO din luna iulie. Carlos Crespo a fost anterior COO si a fost numit de ownerul si presedintele Inditex, Pablo Isla, pentru a.

Faze tari: Distractie cu placa pe strazile din Bucuresti, dupa furtuna; Un candidat la alegerile din India a primit doar cinci voturi desi familia lui numara noua persoane cu drept de vot; El este primarul culturist care si-a amenajat sala de forta in po

Cum arata barbatul Rapunzel. Tanarul nu s-a mai tuns de 7 ani. Cristiano Braga, in varsta de 28 de ani, acorda o atentie deosebita. Coada de sute de metri pentru o poza pe Everest. La o altitudine asa de mare, nu e destul oxigen pentru ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )