Libnet.ro
UNICEF

06:15

Admitere facultate 2020. Ingineria tine lumea in miscare. Cele mai cautate specializari

Adevărul Adevărul,
Admitere facultate 2020. Ingineria tine lumea in miscare. Cele mai cautate specializari

Fie ca este vorba despre constructii, electronica, calculatoare, automatizari, mecanica sau agricultura, inginerii sunt tot mai cautati pe piata muncii. An de an, facultatile tehnice raman in topul preferintelor tinerilor. continuă pe Adevărul

Admitere facultate 2020. Cum isi regandesc facultatile romanesti si straine admiterea

Pandemia de COVID-19 a silit universitatile sa gaseasca solutii rapide de adaptare a admiterii la studiile de licenta, dar si pentru desfasurarea cursurilor. Astfel, activitatile fie au migrat cu totul pe platforme online, fie vor avea loc in formula mixta in viitorul an universitar.

Admitere liceu 2020. Cum se va face repartizarea pe licee

In ciuda restrictiilor datorate coronavirusul, absolventii clasei a VIII-a se indreapta cu pasi repeza catre viata de liceeni. Odata evaluarea nationala incheiata urmeaza repartizarea catre locul in.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mari note la Bacalaureat

Ministerul Educatiei a afisat notele pentru prima seisiune a examenului de Bacalaureat 2020. Absolventii de clasa a XII-a care se considera nedreptatiti de notare pot depune contestatie marti si miercuri. Amint.

Bacalaureat 2020. Lista rezultatelor la BAC in Bucuresti si in cele 41 de judete

Rezultatele la examenul de Bacalaureat sesiunea 2020 au fost afisate marti pe site-ul Ministerului Educatiei, respectiv bacalaureat. edu. ro. Notele sunt anonimizate, absolventii avand acces la acestea in baza unui cod primit in timpul examenelor.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )