Libnet.ro
UNICEF

17:30

ADMITERE LICEU 2014 Clase si licee desfiintate la profilul Tehnologic

Adevărul Adevărul,
ADMITERE LICEU 2014 Clase si licee desfiintate la profilul Tehnologic

La mai multe licee tehnologice din Bucuresti s-a decis desfiintarea claselor pentru specializari precum Stiinte Sociale sau Mate-Info si inlocuirea lor cu mai multe specializari vocationale care sunt cerute pe piata muncii. continuă pe Adevărul

ADMITERE LICEU 2014 Inspectoratul Scolar Bucuresti a publicat brosura admiterii la liceu de anul acesta

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a publicat brosura cu informatiile pentru admiterea la liceu de anul acesta. in brosura se afla calendarul admiterii, lista cu liceele din Bucuresti, cate locuri sunt la fiecare specializare si care sunt ultimele medii de admitere de anul trecut. Cifrele arata ca pretentiile liceelor au crescut, avand in vedere mediile mai mari de admitere de anul trecut.

BACALAUREAT 2014 A patra lectie la Matematica, pentru profilul Tehnologic, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua cu o noua lectie la Matematica, a patra, pentru cei de la profilul Tehnologic, sustinuta de profesorul Costel Chites, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, de asemenea lector dr. la Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti.

Brosura de admitere la liceu in anul scolar 2014-2015: Care este calendarul admiterii, cand va avea loc repartizarea computerizata si cum se calculeaza media de admitere

Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a publicat Brosura de admitere in liceu in anul scolar 2014-2015. Inscrierea in clasa a IX-a se face prin repartizare computerizata, pe baza mediilor de admitere. Potrivit calendarului admiterii in clasa a IX-a invatamant preuniversitar liceal de stat, in perioada 4 - 8 iulie absolventii claselor a VIII-a si parintii vor completa optiunile in fisele de inscriere. Repartizarea computerizata la liceu se realizeaza pe 15 iulie. Descarca din articol Brosura de admitere la liceu in anul scolar 2014-2015.

Admitere la liceu cu suspans in 2014

Elevii care dau admitere anul acesta la liceele din Capitala vor avea parte de o concurenta crescuta la scolile din Top 10, unde mediile au crescut si locurile la Stiintele Naturii sau Filologie s-au imputinat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )