Libnet.ro
UNICEF

20:46

Un adolescent de 13 ani si un batran, cazuti in raul Dambovita

Adevărul Adevărul,
Un adolescent de 13 ani si un batran, cazuti in raul Dambovita

Un copil si un adult au cazut, duminica, in Raul Dambovita. Potrivit informatiilor transmise de SMURD, baiatul in varsta de 13 ani este constient- in acest moment se afla in grija echipajului de pe ambulanta SMURD. Barbatului, de aproximativ 60 de ani, i se acorda in continuare manevre de resuscitare. continuă pe Adevărul

Bunicul si nepotul, cazuti in raul Dambovita

Un copil si un adult au cazut, duminica, in Raul Dambovita. Potrivit informatiilor transmise de SMURD, baiatul in varsta de 13 ani este constient, iar intre timp a fost transportat la Spitalul Marie Curie.

UPDATE Bunicul si nepotul, cazuti in raul Dambovita

Un copil si un adult au cazut, duminica, in Raul Dambovita. Potrivit informatiilor transmise de SMURD, baiatul in varsta de 13 ani este constient, iar intre timp a fost transportat la Spitalul Marie Curie. Barbatului, de aproximativ 60 de ani, i s-au acordat manevre de resuscitare, dupa care a fost dus la Spitalul Universitar.

Bucuresti: Un copil si bunicul lui, scosi de pompieri dupa ce au cazut in raul Dambovita, in zona Splaiul Unirii

Un copil de 13 ani si bunicul sau, in varsta de 60 de ani, au fost scosi duminica din raul Dambovita, zona Splaiul Unirii, de pompierii bucuresteni, transmite Agerpres. Cei doi se aflau la pescuit si, potrivit martorilor, la un moment dat, unul dintre ei ar fi alunecat in apa.

Un barbat si nepotul sau, aflati la pescuit, au cazut in raul Dambovita

Un barbat de 60 de ani si nepotul acestuia, in varsta de 13 ani, aflati la pescuit, au cazut in raul Dambovita. Adolescentul a fost scos de pompieri, constient, echipajele de salvare efectuand manevre de resuscitare asupra adultului, anunta reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

INCREDIBIL: Un copil de 13 ani a FURAT o masina si a intrat iN STALP cu tot cu gasca!

Un copil de 13 ani este cercetat de politistii din Sibiu, dupa ce a furat un autoturism si a produs un accident rutier, a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, Inspectoratul Judetean de Politie.

Un adolescent de 15 ani, retinut dupa atacul cu o substanta periculoasa de la Londra

Un adolescent de 15 ani a fost retinut dupa atacul cu o substanta periculoasa, posibil acid, de la Londra, care a provocat ranirea a sase persoane, relateaza presa engleza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )