Libnet.ro
UNICEF

08:17

Adolescent de 15 ani, electrocutat pe o cale ferata din Constanta

Antena3 Antena3,
Adolescent de 15 ani, electrocutat pe o cale ferata din Constanta

Un adolescent a fost transportat la spital, in stare grava, in timpul noptii de miercuri spre joi, dupa ce a fost gasit electrocutat, pe o cale ferata ce duce in Portul Constanta, scrie Mediafax. Potrivit. continuă pe Antena3

Adolescent de 15 ani, supus unui transplant de cord la Trgu Mures. Donatorul - un copil de 14 ani

Un adolescent in varsta de 15 ani din judetul Caras Severin, care sufera de insuficienta cardiaca, a primit, in noaptea de marti spre miercuri, un cord nou de la un alt adolescent, de 14 ani, din Oradea, victima a unui accident rutier, anunta Agerpres. Transplantul a fost efectuat la Institutul de Urgenta de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures.

Constanta: Un adolescent a fost electrocutat pe calea ferata ce duce in port

Un adolescent, in varsta de 15 ani, a fost gasit electrocutat, in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1:30, in dreptul strazii Zefirului din Constanta, in apropiere de Poarta 6 de intrare in.

Copil de 15 ani dus la un spital din Bucuresti dupa ce s-a electrocutat la liniile de inalta tensiune

Un minor de 15 ani s-a electrocutat de la liniile de inalta tensiune de pe calea ferata. Baiatul a fost dus la un spital din Bucuresti in stare grava.

Un barbat din Constanta a castigat la pariuri dupa ce a ghicit scorul finalei Cupei Mondiale. Suma este fabuloasa

Un barbat din Constanta este in culmea fericirii dupa ce acesta a ghicit scorul final la meciului dintre Franta si Croatia de la Campionatul Mondial 2018, incheiat cu 4 la doi pentru Les.

Bolile de care sfarseau romanii acum un secol. 45% dintre morti aveau sub 15 ani

Doar 0,03% din populatie depasea 70 de ani, numai 10% dintre femei nasteau asistate de o moase, iar epidemiile de pojar si scarlatina faceau ravagii printre copii. Oamenii erau afectati grav de malarie 25% din numarul de decese aveau acesta cauza), pelagra si sifilis.

Incident DRAMATIC pentru un tanar din Constanta: A fost electrocutat pe calea ferata! Cum a fost posibil...

Incident dramatic pentru un adolescent din municipiul Constanta care a fost internat joi intr-un spital din Bucuresti, dupa ce s-a electrocutat din cauza liniilor de inalta tensiune de pe calea.

Condamnat la o pedeapsa simbolica pentru furt, un adolescent de 17 ani si-a omorat partenerul de hotii cu mai multe lovituri de cutit

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat cu mai multe lovituri de cutit partenerul de hotie. Atat victima cat si agresorul fusesera condamnati la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de furt si se aflau in perioada de supraveghere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )