Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un adolescent din Buzau este infectat cu virusul West Nile. Este al doilea caz din judet

România Liberă România Liberă,
Un adolescent din Buzau este infectat cu virusul West Nile. Este al doilea caz din judet

Un adolescent de 17 ani din localitatea Clondiru, judetul Buzau, este infectat cu virusul West Nile, fiind al doilea caz de acest gen confirmat in judet. continuă pe România Liberă

Adolescent infectat cu virusul West Nile. Este in afara oricarui pericol

Virusul West Nile face inca o victima la Buzau. Directia de Sanatate Publica a primit confirmarea de la Bucuresti a unui nou caz de infectare cu virusul care a ucis deja o femeie de 80 de ani din comuna Puiesti la un adolescent. Este vorba despre un elev de 17 ani, din localitatea Clondiru.

Virusul West Nile a mai facut o victima. Bilantul a ajuns la opt morti

Virusul West Nile a provocat moartea inca unei persoane in Bucuresti, iar astfel numarul oamenilor morti din cauza virusului West Nile a ajuns la opt. Asta rezulta din informarea publicata vineri de.

Un nou deces cauzat de virusul West Nile; numarul mortilor a ajuns la opt

Inca un caz de deces cauzat de virusul West Nile a fost inregistrat in Bucuresti, potrivit informarii publicate vineri pe site-ul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Centrele de transfuzie, in alerta. Sangele este verificat din cauza virusului West Nile

Sangele din centrele de transfuzii este verificat, dupa ce 22 de persoane au fost confirmate cu virusul West Nile, iar alte sase au decedat.

inca un roman a murit din cauza virusului West Nile. RECOMANARI PENTRU POPULATIE!

Inca un caz de deces cauzat de virusul West Nile. Un bucurestean a murit vineri, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. De la inceputul verii si pana.

Sangele din centrele de transfuzii, verificat din cauza virusului West Nile

Specialistii din centrele de transfuzii au luat decizia de a verifica sangele primit de la donatori, dupa ce sase decese produse din cauza virusului West Nile s-au produs pe teritoriul tarii. De asemenea, 22 de cazuri de imbolbavire au fost inregistrate la nivel national.

Alerta in Romania din cauza virusului West Nile: Specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar

Alerta de proportii in Romania din cauza virusului West Nile. Dupa confirmarea mai multor cazuri in Capitala, specialistii au decis ca sangele donat trebuie testat suplimentar, informeaza B1.

Alerta medicala in Capitala. 22 de cazuri West Nile

Este alerta medicala in Capitala.

Un loc din Romania este la un pas de dezastru ecologic. Prezinta un pericol iminent pentru mediu si pentru locuitorii din zona

Comuna Derna, din Bihor se afla la un pas de un dezastru ecologic. Primarul Florin Magui spunr ca la prima rupere de nori, batalele de deseuri periculoase de la Derna se pot revarsa peste dispensar si peste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )