Libnet.ro
UNICEF

22:45

O adolescenta de 16 ani din Constanta, lovita de un politist pe trecerea de pietoni

Antena3 Antena3,
O adolescenta de 16 ani din Constanta, lovita de un politist pe trecerea de pietoni

O adolescenta de 16 ani a fost lovita pe trecerea de pietoni de un politist aflat in timpul liber. Incidentul a avut loc pe bulevardul Tomis din Constanta. Tanara a suferit un traumatism toracic si a avu. continuă pe Antena3

O femeie de 31 de ani din Constanta s-a aruncat de la etajul noua al unui bloc. Ce facea concubinul sau in timpul acesta

O femeie de 31 de ani, din judetul Constanta, a fost transportata marti dimineata la spital in coma de gradul III/IV dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul IX al unui bloc din Craiova, unde locuia impreuna cu.

Patronul fabricii de uleiuri Hexol, condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce a condus masina beat si a omorat o adolescenta de 16 ani

Omul de afaceri Daniel Serghei Condratov, proprietarul companiei care produce uleiul Hexol in Romania, a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de ucidere din culpa. Decizia definitiva a fost pronuntata in 27 februarie 2018, la Curtea de Apel Alba Iulia.

O adolescenta din Constanta a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un politist

O adolescenta, in varsta de 16 ani, a fost accidentata, marti dupa-amiaza, pe o trecere de pietoni din Constanta, de un autoturism condus de un politist. Politistul se afla in timpul liber, la volanul.

Fata lovita de un politist pe trecerea de pietoni. Accidentul a iscat o altercatie intre insotitorii ei si sofer

Un politist aflat la volanul masinii sale a lovit o fata chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a iscat o altercatie intre insotitorii fetei si sofer.

O femeie de 31 de ani s-a aruncat de la etajul noua al unui bloc din Craiova. Ce facea concubinul sau in timpul acesta

O femeie de 31 de ani, din judetul Constanta, a fost transportata marti dimineata la spital in coma de gradul III/IV dupa ce s-ar fi aruncat de la etajul IX al unui bloc din Craiova, unde locuia impreuna cu.

Malta coboara varsta minima de vot la 16 ani

Malta a devenit a doua tara din Uniunea Europeana care coboara varsta de vot la minim 16 ani pentru toate tipurile de scrutin, scrie Times of Malta. Parlamentarii au votat, luni seara, in unanimitate, proiectul de amendare a Constitutiei ce prevedere reducerea varstei minime de vot de la 18 la 16 ani.

Constanta: Adolescentaaccidentata pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un politist

O tanara in varsta de 16 ani a fost accidentata, marti dupa-amiaza, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, de un autoturism condus de un politist, in zona unui mare centru comercial, informeaza Inspectoratul de Politiei al Judetului IPJ) Constanta, citat de Agerpres.

Un hipermarket Auchan din Constanta, amendat de Protectia Consumatorilor pentru vanzarea de fructe si legume stricate

Un hipermarket Auchan din municipiul Constanta a avut de suferit din cauza unor legume si fructe stricate. Hipermarketul s-a ales cu o amenda de 10. 000 de lei. Sunt prezentate la vanzare legume si fructe.

O gravida de 21 de ani din Hunedoara a nascut in scara unui bloc. Cum s-a intamplat totul

O tanara, in varsta de 21 de ani, a nascut in scara unui bloc un baietel perfect sanatos. Gabriela se afla la prima nastere, iar durerile au cuprins-o fix cand se afla in scara blocului in care locuieste. Tanara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )