Libnet.ro
UNICEF

14:00

O adolescenta invitata la Casa Alba, muscata de unul dintre cainii familiei Obama

Hotnews Hotnews,
 O adolescenta invitata la Casa Alba, muscata de unul dintre cainii familiei Obama

Unul dintre cainii familiei Obama, Sunny, a muscat luni o tanara invitata la Casa Alba, provocandu-i o mica leziune pe obraz, informeaza joi site-ul TMZ, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Momente EMOTIONANTE la Casa Alba! Vicepresedintele SUA a IZBUCNIT iN LACRIMI cand l-a decorat Obama: Cat timp inca respir voi fi alaturi de tine (VIDEO)

Momente emotionante la Casa Alba. Vicepresedintele american Joe Biden nu si-a putut stapani lacrimile cand Barack Obama a anuntat ca il va onora pe acesta cu cea mai inalta.

Raportul serviciilor de informatii nu se refera doar la atacurile cibernetice ale Rusiei. Lamurirea vine din partea oficialilor de la Casa Alba

Casa Alba a refuzat sa comenteze informatiile potrivit carora un raport al serviciilor americane ar fi continut referiri la faptul ca Rusia ar detine informatii compromitatoare cu privire la presedintele ales.

NEPOTISME LA CASA ALBA! Ginerele lui Trump ocupa o functie importanta in noua administratie a SUA

Nu numai in Romania se poarta nepotismele. De cand a fost ales presedimnte, Donald Trump se ocupa strasnic de a-si plasa rudele si fostele iubite in functii cheie la Casa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )