Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adolescenta lovita si dezbracata de vanzatoarele unui magazin din Alexandria Ea incercase sa fure blugi

Hotnews Hotnews,
 Adolescenta lovita si dezbracata de vanzatoarele unui magazin din Alexandria Ea incercase sa fure blugi

Vanzatoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit si umilit o fata de 14 ani, dupa ce au prins-o ca incerca sa fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenata pe fata cu un marker, a fost dezbracata in lenjerie intima si data afara din magazin, scrie Liber in Teleorman. continuă pe Hotnews

VIDEO Fata de 14 ani batuta si dezbracata intr-un magazin de haine. Cum au umilit-o vanzatoarele care au prins-o la furat

Politistii ancheteaza cazul petrecut la Alexandria, iar in atentia lor au intrat si vanzatoarele care au umilit-o pe fata prinsa la furat.

Scene halucinante in Teleorman: O tanara care incerca sa fure mai multe haine a fost dezbracata de vanzatoare si aruncata aproape goala in strada (VIDEO)

Scene halucinante au avot loc intr-un magazin din Alexandria, unde o tanara care a vrut sa plece cu mai multe haine furate a fost umilita de vanzatoare. Enervate ca erau sa fie pacalite,.

Mandat european de arestare pe numele unui politist din Targu-Jiu, intr-un dosar de furt in Germania

Un agent din cadrul Politiei Targu-Jiu, judetul Gorj, a fost ridicat de politistii de la Investigatii Criminale si prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, dupa ce in cazul sau a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt in Germania, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )