Libnet.ro
UNICEF

21:15

O adolescenta in varsta de 17 ani, din SUA, a reusit sa opreasca un ingredient nociv din bauturile Coca-Cola

Adevărul Adevărul,
O adolescenta in varsta de 17 ani, din SUA, a reusit sa opreasca un ingredient nociv din bauturile Coca-Cola

O adolescenta in varsta de doar 17 ani, originara din statul Mississippi, a reusit prin intermediul unei petitii online sa convinga firma americana Coca-Cola sa renunte la folosirea unui ingredient considerat nociv, scrie BBC. continuă pe Adevărul

O adolescenta din SUA a convins Coca-Cola sa renunte la o substanta nociva din bauturile racoritoare

O adolescenta in varsta de 17 ani, originara din statul Mississippi, a reusit prin intermediul unei petitii online sa convinga firma americana Coca-Cola sa renunte la folosirea unui ingredient considerat nociv, scrie BBC. Este vorba de uleiul vegetal bt, interzis deja in Uniunea Europeana.

Mures: Dosar penal pe numele unui baiat de 17 ani care a impuscat un caprior cu arma tatalui sau

Un baiat de 17 ani din judetul Mures s-a ales cu dosar penal dupa ce a impuscat un caprior, abandonand apoi arma pe un camp. Baiatul a luat arma de la tatal sau, care a fost la randul sau amendat cu 5. 000 de.

Un copil de 2 ani din Timisoara, in coma dupa o banala operatie de amigdalita

Un copil de doi ani din Timisoara este in coma la spital dupa o banala operatie de amigdalita. Initial, copilul fusese internat pentru a-i fi scosi polipii, insa medicul a decis ca trebuie sa-i scoata si.

Un tanar de 28 de ani din Iasi a fost arestat dupa ce ar fi violat patru minori si ar fi filmat abuzurile

Un tanar in varsta de 28 ani din comuna Bals, judetul Iasi, a fost arestat, miercuri, dupa ce ar fi violat patru minori si ar fi filmat abuzurile sexuale, pe care le-ar fi dat ulterior altor persoane,.

VIDEO O fetita de 8 ani din Norvegia cucereste publicul cu stilul in care canta muzica soul

O fetita in varsta de 8 ani din Norvegia a intrat in atentia presei internationale dupa ce inregistrarile cu ea interpretand melodii soul celebre ale unor nume mari ale jazzului precum Billie Holiday si Nancy Sinatra, postate pe YouTube. com, au adunat milioane de vizualizari. Fetita a fost descoperita odata cu participarea la show-ul Norvegia are talent.

Bursele din SUA si Canada au deschis in scadere

Indicii bursieri din SUA si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Bursele din SUA au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

Director banca: Intrarea Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru cea mai mare banca din SUA

Intrarea unor companii precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de.

Cum a colaborat Google cu Agentia Nationala de Securitate din SUA

Compania Google a colaborat voluntar cu Agentia Nationala de Securitate din Statele Unite, in cadrul unui sistem de cooperare la care participau principalii factori de decizie ai firmelor din domeniul tehnologiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )