Libnet.ro
UNICEF

00:07

Au adoptat o fetita din Romania, dar au aflat un secret dureros. Ce ascundea copila

Antena3 Antena3,
Au adoptat o fetita din Romania, dar au aflat un secret dureros. Ce ascundea copila

Un cuplu din Canada a luat o decis in anul 1997 sa adopte un copil. Astfel au ajuns in Arad, intr-un orfelinat, unde s-au indragostit de o fetita, potrivit boredomtherapy. com. Numele. continuă pe Antena3

(P) TOP Companii din Romania implicate in sport: inca nu sunt pe deplin intelese beneficiile unei strategii de actiune si comunicare prin sport

Adrenallina Sports PR more, prima agentie dedicata comunicarii sportive din Romania, dezvaluie rezultatele studiului in premiera - TOP Companii din Romania implicate in sport, ce au fost prezentate pe scurt) marti, 30 mai, la Conferinta Sports Marketing in Romania editia 2).

VIDEO Vlogurile din Romania, o lume de milioane de euro: Consider ca dupa 100.000 de like-uri deja vin brandurile

Vloggeri de Romania, episodul 2. La doar 16 ani Selly este unul dintre cei mai urmariti vloggeri din Romania. Elevi din toata tara ii urmaresc postarile, care, cu timpul, i-au adus independenta financiara. Vloggingul a atins in Romania nivelul unei industrii. Companii mari ii platesc sa le promoveze produsele sau sa relateze evenimente.

Oaia, la loc de cinste pe stema unui judet din Romania

Scandalul din ultimele zile cu oaia ca brand al turismului romanesc a scos la iveala un adevar. Oaia este deja simbol pentru un judet din Romania. in prezent, ea se gaseste pe stema judetului.

Dosarele lui Sebastian Ghita: instantele din Romania au facut trei cereri de audiere prin videoconferinta pentru ex-deputatul fugit in Serbia

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, anunta Ministerul Justitiei intr-un comunicat. Reamintim ca Ghita se afla in Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200. 000 de euro.

Revolta pe Facebook, dupa ce o angajata a Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania a anuntat ca vrea sa escaladeze varful Moldoveanu, alaturi de persoane cu dizabilitati

Dragostea pentru munte nu e suficienta atunci cand vrei sa escaladezi cele mai inalte piscuri. O angajata a Asociatiei Nationale a Surzilor din Romania a vrut sa urce varful Moldoveanu, cel.

Demers fara precedent al judecatorilor din Romania: Sefii tribunalelor cer sa li se garanteze ca in CSM procurorii nu le vor mai decide cariera (VIDEO)

A inceput rascoala judecatorilor. Sefii tribunalelor din Romania au emis o Declaratie de independenta prin care cer sa li se garanteze ca in CSM procurorii nu le vor mai decide.

Nod Makerspace lanseaza Mater, prima biblioteca de materiale din Romania

Mater, prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est va converti un spatiu industrial de 1000 mp intr-un loc dedicat cercetarii, expunerii si explorarii materialelor folosite de arhitecti, designeri si constructori pentru proiecte.

Controlorii de trafic aerian din Romania intra in greva generala

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania ATSR), din cadrul ROMATSA, va intra, de astazi, in greva generala, pe fondul nemultumirilor referitoare la modul in care este gestionata compania.

Controlorii de trafic aerian din Romania au intrat in greva generala

ACTUALIZARE 12:13 Ministrul Transporturilor anunta ca greva Romatsa va fi suspendata la ora 13. 00 Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca greva controlorilor de trafic aerian se va suspenda in jurul orei 13. *ACTUALIZARE 10:45 Efectele grevei Romatsa: Sase zboruri Ryanair au fost anulate de pe Aeroportul Otopeni, celelalte curse au intarzieri *ACTUALIZARE 09:24 Sefii controlorilor de trafic aerian au contestat in instanta greva, cerand sa fie declarata ilegala *ACTUALIZARE 09:10 Greva controlorilor de trafic a inceput ----------- Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania ATSR), din cadrul ROMATSA, va intra, de astazi, in greva generala, pe fondul nemultumirilor referitoare la modul in care este gestionata compania.

ROMATSA, cea mai bogata afacere de familie din Romania. Ce salarii au angajatii companiei

Cei mai bogati salariati din Romania se pregatesc de greva, nemultumiti de planul de performanta. in spatele revendicarilor invizibile, angajatii ROMATSA au o singura preocupare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )