Libnet.ro
UNICEF

06:30

ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

ADPM ADPM,
ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe tablouri din lume si la cat s-ar putea ridica pretul unei astfel de opere de arta? ADPM iti prezinta astazi top 20 al celor mai scumpe tablouri vandute vreodata, de la The Card Players al lui Paul Cezanne si pana la Dora Maar au Chat al lui Pablo Picasso sau Dustheads, tablou realizat de Jean-Michel Basquiats. Continue reading . continuă pe ADPM

Au inceput lucrarile la Sky City, cea mai inalta cladire din lume

Orasul chinez Changsha este locul unde au demarat lucrarile de constructie a celei mai inalte cladiri din lume, Sky City, care va avea o inaltime de 838 m. Dupa cum preconizeaza dezvolatatorul imobiliar,.

Imagini EXCLUSIVE. Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, in Romania

Celebrul actor scotian Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, a sosit in Romania. Butler a venit pentru prima oara sa viziteze tara natala a iubitei sale, Madalina Ghenea. imbracati i.

Cele mai ciudate inghetate din lume: cu carne de cal, hummus sau lapte de mama

O baie in piscina, o bautura rece sau o portie generoasa de inghetata ar putea fi remediul perfect pentru o zi caniculara. Multi dintre noi ar renunta oricand la primele doua pentru o cupa de inghetata cu vanilie sau ciocolata. Altii, in schimb, ar alege arome cel putin exotice. Printre cele mai ciudate alegeri ar fi inghetata din branza cu mucegai sau cea preparata din ardei iuti jalapeno.

Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda

Picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda, punand astfel capat unuia dintre cele mai indelungate experimente stiintifice din lume, informeaza site-ul lemonde. fr.

Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda.

Picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda, informeaza Mediafax. A fost pusm, astfel, capat unuia dintre cele mai indelungate experimente stiintifice din lume, informeaza site-ul lemonde. fr. In cadrul acestui studiu, descris pe site-ul revistei Nature, cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin Irlanda) au filmat modul in care se formeaza picaturile de smoala - o pasta derivata din petrol, de doua milioane de ori mai vascoasa decat mierea - .

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times.

FOTO Muzicianul si regizorulEmir Kusturicala Peninsula 2013: Romania este unul dintre cele mai bune locuri din lume unde se face muzica

Muzicianul si regizorulEmir Kusturicaa venit la festivalul Peninsula din Cluj impreuna cu trupa sa de gypsy-punk balcanicNo Smoking Orchestra. A cantat o ora si jumatate in fata a peste 4. 000 de peninsulari. Kusturica a criticat canalul MTV pentru faptul ca promoveaza muzica de proasta calitate, dar si productiile de la Hollywood. A mai afirmat ca prefera sa cante decat sa regizeze.

FOTO Emir Kusturica, la Peninsula 2013: Romania este unul dintre cele mai bune locuri din lume unde se face muzica

Muzicianul si regizorulEmir Kusturicaa venit la festivalul Peninsula din Cluj impreuna cu trupa sa de gypsy-punk balcanicNo Smoking Orchestra. A cantat o ora si jumatate in fata a peste 4. 000 de peninsulari. Kusturica a criticat canalul MTV pentru faptul ca promoveaza muzica de proasta calitate, dar si productiile de la Hollywood. A mai afirmat ca prefera sa cante decat sa regizeze.

Printul Harry si David Beckham, in topul celor mai sexy barbati din lume, realizat de homosexuali

Printul Harry s-a clasat pe locul 4 in topul celor mai sexy barbati din lume. Clasamentul a fost realizat de revista Attitude, publicatie dedicata comunitatii gay. Pe primul loc in topul preferintelor.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit, in Irlanda: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )