Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adrian Despot, despre tragedia din Colectiv: In Colectiv erau oamenii mei, viata mea

Hotnews Hotnews,
 Adrian Despot, despre tragedia din Colectiv: In Colectiv erau oamenii mei, viata mea

Adi si-a pierdut sub propriile priviri prieteni si colegi, oameni apropiati lui, familia lui muzicala. A incercat sa-i salveze, iar neputinta de a se lupta cu fumul si flacarile l-au coplesit. Nu a fost furios, ci incercat de disperare si durere. Erau oamenii mei, viata mea, ei faceau parte din viata mea. Am incercat sa-mi protejez, sa-mi ajut viata mea si modul meu de viata a declarat Adi Despot pentru Stirile ProTV. continuă pe Hotnews

O luna de la tragedia din Colectiv: Cine au fost cei 60 de oameni care au murit in urma incendiului

La o luna de la incendiul din clubul Colectiv, izbucnit in 30 octombrie, a ajuns la 60 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viata se numara artisti, jurnalisti, olimpici si studenti straini.

Tragedia din Colectiv: Cine au fost cei 60 de oameni care au murit in urma incendiului

La o luna de la incendiul din clubul Colectiv, izbucnit in 30 octombrie, a ajuns la 60 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viata se numara artisti, jurnalisti, olimpici si studenti straini.

Astazi se implinesc 30 de zile de la tragedia din Colectiv

Dupa o luna de la tragicul incendiu din Clubul Colectiv, din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in spitalele din Bucuresti sunt internate 37 de victime, dintre care 6 pacienti sunt in stare critica, iar 60 de persoane si-au pierdut viata, scrie Realitatea. net.

Piedone regreta tragedia din Colectiv: Aici se incheie cariera mea politica

Primarul suspendat al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a scris pe Facebook ca isi incheie definitiv cariera politica, dar ca va fi dispus sa dea sfaturi oricui il solicita.

Tragedia din Colectiv. inca o persoana ranita in incendiul din clubul bucurestean a fost transferata in Austria

Tragedia din Colectiv. inca o persoana ranita in urma incendiului care a avut loc in urma cu o luna in clubul Colectiv a fost transferata la un spital din Austria. Bilantul tragediei care a avut loc pe 30 octombrie in clubul bucurestean a ajuns la 60 de morti.

Adrian Despot, destainuiri la Stirile Pro TV: Am fata mea, hainele mele, dar vorbesc din spatele meu. inca nu am reusit sa il cunosc pe acest nou Despot

Adrian Despot 39 de ani), solistul trupei Vita de Vie, a declarat in cadrul unui reportaj pentru Stirile Pro TV ca nu a depasit inca drama tragediei de la clubul Colectiv, simtindu-se o alta persoana. Totodata, acesta spune ca este momentul ca intreaga Romanie sa contribuie la o schimbare dupa 25 de ani de democratie improvizata.

Tragedia din Colectiv. Mesajul lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, la o luna de la incendiu

La o luna de la tragedia din clubul Colectiv, Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a transmis un mesaj pe Facebook in care precizeaza ca se retrage din viata politica si ca incearca sa inteleaga ce i se intampla. De asemenea, el a mentionat ca nu poate transmite condoleante celor care au pierdut oameni dragi in urma incendiului, precizand ca i se pare ca acest lucru e prea, mult prea putin.

Incendiul din Colectiv: Au trecut 30 de zile de la tragedia care a indoliat Romania

A trecut o luna de zile de la incendiul din Colectiv care a indoliat Romania. Moartea de 60 de tineri, ranirea si traumatizarea a altor zeci de persoane, a dus la demascarea sistemului corupt din tara si la proteste de amploare in toata Romania, relateaza Mediafax.

Victimele din Colectiv, comemorate in fiecare luna pe data de 30

Grupul impreunaRezistam, format pe Facebook dar si in viata reala de un grup de voluntari care vor sa ajute victimele din Colectiv, a anuntat ca va comemora in fiecare luna, pe data de 30, persoanele care au murit in tragedia de pe 30 octombrie.

Angela Gheorghiu a cantat Tatal Nostru la Ateneu pentru victimele din Colectiv

Angela Gheorghiu a sustinut un concert caritabil la Ateneul Roman din Bucuresti, pentru a strange donatii destinate familiilor victimelor din clubul Colectiv. Iata cum a decurs evenimentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )