Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Despot, noi declaratii despre tragedia din Colectiv: A fost ceva ingrozitor. Afara era un camp de lupta

Adevărul Adevărul,
Adrian Despot, noi declaratii despre tragedia din Colectiv: A fost ceva ingrozitor. Afara era un camp de lupta

Adrian Despot, care s-a aflat in clubul Colectiv in momentul in care a izbucnit incendiul si i-a ajutat pe cei raniti, a vorbit despre tragedia care a schimbat Romania in cadrul emisiunii Romania, te iubesc!, de la Pro TV. Artistul a povestit si cum a reusit sa se salveze, precizand ca este datoria noastra sa ne asiguram ca un astfel de eveniment nu se va mai repeta si fiind de parere ca acesta a fost rezultatul unui mare lant de erori umane. continuă pe Adevărul

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tanarul care si-a pierdut viata duminica

Cea de-a 60-a victima care si-a pierdut viata in urma incendiului Colectiv, Alexandru Hogea, avea 19 ani, si era student la Facultatea de Auromatica si Calculatoare a Universitatii din Bucuresti.

Tragedia din Colectiv: Alexandru Iancu, tanarul care a decedat sambata, era absolvent de ASE si pasionat de muzica

Alexandru Mihai Iancu, ranit in incendiul din clubul Colectiv si decedat sambata, la Spitalul Sf. Ioan, din Capitala, avea 25 de ani, era din Bucuresti, absolvise Academia de Studii Economice ASE), era pasionat de muzica si canta la chitara, scrie Mediafax.

Tragedia din Colectiv: 10 raniti sunt in continuare in stare critica

In spitalele din Romania, mai sunt internati 43 de pacienti raniti din incendiul Colectiv, dintre care 10 in stare critica sau grava. in ultimele trei zile, trei tineri au murit: un tanar internat la Spitalul Sf. Ioan, o tanara internata la Spitalul de Arsi si o alta aflata in Germania.

GALERIE FOTO. Cine au fost cei 58 de oameni care si-au pierdut viata in tragedia din Colectiv

Bilantul tragediei din clubul Colectiv din Capitala a ajuns, vineri, la 58 de decese. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viata in urma incendiului se numara artisti, jurnalisti si studenti straini, .

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta cu moartea

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Andreea Stefan, femeia care a pierdut vineri lupta pentru viata

O tanara din Ramnicu Valcea, Andreea Stefan, ranita in incendiul din clubul Colectiv, a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la spitalul Sfantul Ioan din Capitala.

Tragedia din Colectiv: Bilantul deceselor a ajuns la 58 de persoane

O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproape doua saptamani, de la un spital din Capitala.

Tragedia din Colectiv. Bilantul tragediei a ajuns la 58 de morti. O tanara din Valcea care era internata la o clinica din Germania a murit vineri

Tragedia din Colectiv. Bilantul persoanelor care au murit in urma incendiului din Colectiv a ajuns vineri la 58, asta dupa ce o tanara din Valcea a murit intr-un spital din Germania. Este vorba despre Andreea Stefan, in varsta de 28 de ani.

Tragedia din Colectiv. Bilantul tragediei a ajuns la 59 de morti. Un tanar internat la Spitalul Sfantul Ioan a murit sambata

Tragedia din Colectiv. Bilantul persoanelor care au murit in urma incendiului din Colectiv a ajuns sambata la 59, dupa ce medicii au confirmat decesul unui tanar de 22 de ani internat la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti. Baiatul avea arsuri pe mai bine de jumatate din suprafata corupui, iar in unele zile a facut complicatii renale si digestive, iar medicii nu au putut sa il mai salveze.

Tragedia din Colectiv. Premierul Dacian Ciolos: Mi se pare normal sa ii recompensam pe medici

Premierul Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca i-a cerut ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, sa urmareasca in continuare starea ranitilor de la clubul Colectiv si sa il informeze periodic despre starea acestora. De asemenea, el a precizat ca i se pare normal ca medicii care au operat si ingrijit ranitii din Colectiv sa fie recompensati.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )