Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

România Liberă România Liberă,
Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Adrian Gheorghe a fost numit in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte, . continuă pe România Liberă

Adrian Gheorghe, numit in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Premierul Florin Citu a semnat o decizie pentru numirea lui Adrian Gheorghe in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Adrian Gheorghe - numit in functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Adrian Gheorghe a fost numit in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Florin Citu publicata, astazi, in Monitorul Oficial.

Adrian Gheorghe a fost numit presedintele CNAS

Adrian Gheorghe a fost numit in functia de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte, .

Ilie Nastase l-a impresionat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA. Cum a decurs intalnirea

Joe Biden, noul presedinte al SUA, se cunoaste cu Ilie Nastase, unul dintre cei mai de succes romani in strainatate. Fostul vicepresedinte al lui Barack Obamaeste cel care a cerut intalnirea cu fostul.

Papa Francisc, mesaj pentru noul presedinte al SUA. Suveranul Pontif se roaga la Dumnezeu sa ghideze eforturile lui Joe Biden pentru a aduce reconciliere in societatea americana

Papa Francisc i-a transmis miercuri lui Joe Biden, noul presedinte al SUA, ca se roaga la Dumnezeu sa ii ghideze eforturile pentru a aduce reconciliere in Statele Unite si in natiunile de pe mapamond, potrivit.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden, noul presedinte al SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA, dupa ce liderul de la Casa Alba a depus juramantul si a sustinut un discurs. il felicit pe presedintele Joe Biden si pe.

Biroul Oval in versiunea lui Biden: Ce vrea sa transmita noul presedinte american

Imediat dupa plecarea lui Donald Trump de la Casa Alba, Biroul Oval a fost redecorat in conformitate cu solicitarile noului presedinte Joe Biden. Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.

VIDEO Ceremonie de investitura in SUA: J-Lo introduce limba spaniola la depunerea juramantului de catre noul presedinte

Cantareata si actrita Jennifer Lopez J-Lo) a introdus limba spaniola la ceremonia de investitura a noului presedinte al SUA, Joe Biden, pronuntand ultimele versuri ale cantecului This Land Is Your Land in spaniola, relateaza EFE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )