Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adrian Iacob, fostul rector al Academiei de Politie, ramane fara titlul de doctor dupa verdictul oficial al expertilor

Adevărul Adevărul,
Adrian Iacob, fostul rector al Academiei de Politie, ramane fara titlul de doctor dupa verdictul oficial al expertilor

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor CNATDCU) a decis cu unanimitate de voturi retragerea titlului de doctor detinut de fostul rector al Academiei de Politie, Adrian Iacob, dupa ce a constat in mod oficial ca teza acestuia este plagiata, scrie Press One. continuă pe Adevărul

Fostul rector al Academiei de Politie ramane fara titlul de doctor. Plagiator dovedit, Adrian Iacob facea parte din Consiliul care analiza cazurile de plagiat (VIDEO)

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor CNATDCU) a decis, in unanimitate, asupra retragerii titlului de doctor detinut de fostul rector al Academiei de Politie, Adrian Iacob,.

Fostul rector al Academiei de Politie, Adrian Iacob, ramane fara titlul de doctor, dupa ce si-a plagiat teza

Comisia Nationala de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor CNATDCU) a decis cu unanimitate de voturi retragerea titlului de doctor detinut de fostul rector al Academiei de Politie, Adrian Iacob,.

VIDEO Incendiile din California: Milioane de americani, avertizati ca vor ramane fara curent electric pana luni

Milioane de californieni risca sa ramana fara electricitate in timp ce pompierii continua lupta cu incendiile care fac ravagii in padurile din California.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )