Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dr. Adrian Marinescu, sfaturi pentru un Craciun sanatos: Testati-va inainte de a merge la rude!

Antena3 Antena3,
Dr. Adrian Marinescu, sfaturi pentru un Craciun sanatos: Testati-va inainte de a merge la rude!

Medicul Adrian Marinescu ne recomanda, ca in perioada Sarbatorilor, sa limitam intalnirile cu persoanele cu care nu avem contact in mod obisnuit. Chiar daca suntem tentati sa mergem la rude este important sa avem in continuare grija la regulile de igiena si de distantare, tocmai pentru a nu avea surprize in preajma Sarbatorilor. continuă pe Antena3

Medicul Adrian Marinescu, adevarul despre infectarea cu COVID-19 la cumparaturi. Ce cos de cumparaturi trebuie sa folosim

Medicul Adrian Marinescu de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals trage un semnal de alarma cu privire la infectarea cu noul coronavirus. Pentru ca urmeaza o perioada extrem de aglomerata, medicul face mai multe recomandari de care toti romanii ar trebui sa tina cont. Ce reguli trebuie sa respectam in perioada sarbatorilor Adrian Marinescu .

Medicul Adrian Marinescu: Rolul vaccinului este sa impiedice imbolnavirea, sa nu facem forme severe. Infectarea se refera la faptul ca virusul ajunge la nivelul portii de intrare

Adrian Marinescu, medic la Institutul National de Boli Infectionase Matei Bals a precizat, la Antena 3, ca vaccinul ar trebui sa impiedice imbolnavirea pentru a nu faceforme severe. Vaccinul.

Medicul Adrian Marinescu raspunde intrebarii care preocupa milioane de romani: Daca ramanem infectiosi, de ce mai facem vaccinul anti-COVID?

Adrian Marinescu, medic specialist la Institutul National de Boli Infectionase Matei Bals a raspuns, intr-o interventie in direct la Punctul de intalnire, temerilor ca vaccinul anti-COVID nu va opri pandemia, intrucat cei care se vaccineaza ar putea raspandi, in continuare, virusul.

Vedetele care se impaca doar pentru Craciun. Au divortat cu scandal, dar fac un compromis pentru bani

Un fost cuplu foarte iubit din showbiz-ul romanesc vine cu o veste imbucuratoare catre fanii lor. Despre cine este vorba si de ce se zvoneste ca ar fi sanse de impacare fix inainte de Craciun? Cuplu cunoscut, impacare de Craciun. Divortul cu scandal e dat uitarii pentru un compromis Carmen de la Salciua si Culita .

Ingredientul secret care se pune in carnatii de casa. Asa ies foarte gustosi pentru Craciun

Carnatii de casa din carne de porc sunt, cu adevarat, o reteta traditionala pentru sarbatorile de iarna. Alaturi de toba si piftie, carnatii de casa sunt un deliciu pe care fiecare gospodina il prepara pentru masa de Craciun. Ingredientul secret care se pune in carnatii de casa Dar cum se prepara cei mai buni carnati .

P Idei de cadouri pentru Craciun. Arata-ti aprecierea printr-un cos cadou de la Finestore.ro

Sarbatorile de iarna sunt sinonime cu bucuria de a darui si de a primi cadouri, iar alegerea darului perfect nu trebuie sa se transforme intr-o bataie de cap. Chiar daca multi oameni si-au desfasurat activitatea de acasa in 2020, din cauza pandemiei, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la obiceiul de a oferi cadouri celor cu care lucram si pe care ii apreciem. Iar FineStore. ro este locul unde gasiti cadourile perfecte pentru orice ocazie.

Italia ar putea introduce restrictii de lockdown pentru Craciun si Anul Nou. Autoritatile iau in calcul masuri mai stringente in lupta cu pandemia de coronavirus

Autoritatile din Italia iau in calcul posibilitatea de a introduce restrictii anti-coronavirus mai stringente la nivel national pentru perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, pe fondul temerilor legate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )