Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dr. Adrian Marinescu: Sper ca romanii sa realizeze cat este de important sa se vaccineze

Antena3 Antena3,
Dr. Adrian Marinescu: Sper ca romanii sa realizeze cat este de important sa se vaccineze

Medicul infectionist Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, intr-un dialog cu Andreea Cigolea, despre cat de importanta este administrarea vaccinului in aceasta perioada, dar si despre problemele care ar putea sa apara in etapa a II-a de vaccinare. continuă pe Antena3

Adrian Marinescu, despre reactiile adverse ale vaccinului anti-Covid-19: Va fi o monitorizare

Ce spune Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Specialistul vine cu recomandari care sa-i ajute pe oameni sa o decizie in privinta antidotului care ne-ar putea ajuta impotriva raspandirii virusului, dar si a gestionarii situatiei in cazul extrem. Ce spune medicul Adrian Marinescu despre reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID-19? Adrian Marinescu a vorbit .

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

Ce trebuie sa stim inainte de a face vaccinul anti-COVID. Dr. Marinescu: Riscam daca nu mergem la administrarea pentru a doua doza!

Astazi incepe etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania. Nu vaccinul este important, ci vaccinarea. Medicul Adrian Marinescu ne ofera toate informatiile pe care ar trebui sa le stim inainte de merge sa facem vaccinul anti-COVID, la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea.

De ce este important ca razboiul rece dintre SUA si China sa nu devina un razboi militar

Este imperativ ca acest razboi rece sa nu devina un razboi militar - China comunista este un adversar, dar nu ar trebui sa devina un dusman. Iar oportunitatile de cooperare ar trebui intotdeauna salutate. Totusi, trebuie sa continuam aceasta competitie cu fermitate, deoarece spiritul conciliant nu a functionat niciodata cu dictaturile, scrie Washington Times, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )