Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Mutu: Atat timp cat Piturca e selectioner, portile nationalei sunt inchise pentru mine

B1 B1,
Adrian Mutu: Atat timp cat Piturca e selectioner, portile nationalei sunt inchise pentru mine

Adrian Mutu spune ca este constient de faptul ca atata timp cat selectioner la echipa nationala este Victor Piturca, sansele sale de a fi convocat sunt nule, desi si-ar fi dorit sa joace in barajul cu. continuă pe B1

Adi Mutu: Cat e Piturca selectioner, portile nationalei imi sunt inchise

La o zi dupa ce a pus pe facebook o poza cu Mr Bean in echipamentul lui Victor Piturca, Mutu a tinut sa explice la DolceSport. mutu.

Adi Mutu: Cat e Piturca selectioner, portile nationalei imi sunt inchise. Poza am postat-o ca mi s-a parut simpatica

La o zi dupa ce a pus pe facebook o poza cu Mr Bean in echipamentul lui Victor Piturca, Mutu a tinut sa explice la DolceSport gestul sau.

Adrian Mutu si poza care l-a readus in centrul atentiei. Reactiile din mediul virtual dupa imaginea cu Mr. Bean, ironica la adresa lui Victor Piturca

Adrian Mutu a fost in centrul atentiei in ultimele doua zile, printr-o poza postata pe contul sau de Facebook, care era ironica fata de Victor Piturca.

Reactia lui Ladislau Boloni dupa ce Adrian Mutu l-a ironizat pe Victor Piturca

Adrian Mutu a fost in centrul atentiei in acest weekend, dupa ce a postat pe contul sau de Facebook o poza ironica fata de Victor Piturca.

Adrian Mutu ii sustine pe tricolori: Mesajul transmis pe o retea de socializare.

Adrian Mutu, una dintre absentele din lotul Romaniei la acest turneu de calificare, ii sustine pe tricolori in meciul din aceasta seara. Briliantul le-a transmis acestora un mesaj pe contul sau de Twitter, conform Mediafax. Mult succes echipei nationale a Romaniei in aceasta seara!, a scris jucatorul formatiei Ajaccio, pe contul sau de Twitter. Partida Grecia - Romania contand pentru mansa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, astazi, de la ora 21. Meciul retur este .

FOTO Mutu il ironizeaza pe Piturca

Lasat in afara lotului pentru barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, Adrian Mutu nu-l iarta pe selectionerul Victor Piturca si il ironizeaza pe acesta prin publicarea unei imagini trucate pe o retea de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )