Libnet.ro
UNICEF

11:01

Adrian Mutu revine in Liga 1. S-a inteles cu ASA Tg.Mures

Online Sport Online Sport,
Adrian Mutu revine in Liga 1. S-a inteles cu ASA Tg.Mures

Atacantul Adrian Mutu revine in Liga 1 dupa un an si jumatate, timp in care acesta a evoluat in India pentru FC Pune City. continuă pe Online Sport

Adrian Mutu revine in Liga 1. A semnat cu ASA

Atacantul Adrian Mutu revine in Liga 1 dupa un an si jumatate, timp in care acesta a evoluat in India pentru FC Pune City.

Adrian Mutu revine in campionatul Romaniei

Clubul ASA Targu Mures a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca a obtinut serviciile fotbalistului Adrian Mutu, intelegerea cu acesta fiind valabila pana la finalul acestui sezon. Conducerea clubului ASA Tirgu-Mures anunta ca a ajuns la o intelegere cu jucatorul Adrian Mutu, acesta urmand sa imbrace tricoul formatiei noastre in partea a doua a campionatului, se arata pe site-ul gruparii din Targu Mures, potrivit Mediafax.

Transfer soc pentru Adrian Mutu in Liga 1. Anuntul oficial

Presedintele executiv al clubului ASA Targu Mures, Bogdan Mara, a declarat, duminica, ca negociaza transferul atacantului Adrian Mutu, care a evoluat ultima data la echipa indiana FC Pune City, scrie.

Adrian Mutu, aproape de o revenire in Liga 1: Negociaza cu ASA Targu Mures

Ajuns la 37 de ani, Adrian Mutu spera la o revenire in Liga 1, atacantul aflandu-se in negocieri cu ASA Targu-Mures. Liber de contract dupa despartirea de Pune City din India, atacantul vrea sa aiba evolutii care sa-l aduca in vederile lui Anghel Iordanescu pentru o posibila convocare pentru Euro 2016.

Adrian Mutu, transfer in Liga a II-a

Dupa despartirea de FC Pune City, Adi Mutu a primit mai multe oferte din Liga 1, de la Pandurii, Viitorul, si mai este dorit de Steaua, scrie gsp. ro. Acum, Adi Mutu negociaza cu Rapid, formatia din Liga a 2-a.

Adrian Mutu in discutii cu ASA Tg.Mures

Atacantul Adrian Mutu se afla in tratative cu ASA Tg. Mures pentru o revenire in Liga 1.

Adrian Mutu la Steaua? Ana Maria Prodan: Ar fi ceva...

Adrian Mutu are sansa ca, la 37 ani, sa dea ultima lovitura a carierei si sa ajunga la Steaua pentru a forta convocarea la EURO 2016.

Adrian Mutu, nevoit sa se insoare din nou

Adrian Mutu s-a insurat cu Sandra Mutu in Cuba. Ceremonia care a avut loc pe o plaja exotica nu este insa valabila in Romania, decat daca este efectuata si pe teritoriul tarii. Astfel, cei doi trebuie sa repete gestul si sunt chiar in pericol ca intelegerea din acte sa fie anulata.

Adrian Mutu, scandalagiu si dupa insuratoare?

Adrian Mutu a provocat un nou scandal. De aceasta data, revenit in Bucuresti, dupa ce s-a insurat cu Sandra Bachici, fotbalistul a refuzat sa plateasca nota la restaurantul unde isi petrecuse seara. Iata ce s-a intamplat.

Giancarlo Antognoni nu crede ca Adrian Mutu va fi in lotul Romaniei la Euro: Varsta nu e de partea lui

Prezent la Iasi, cu ocazia Cupei Unirii la minifotbal, fosta glorie a Fiorentinei, Giancarlo Antognoni, a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu sa revina la echipa nationala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )