Libnet.ro
UNICEF

19:45

Adrian Mutu, una dintre cele mai mari dezamagiri din era Abramovici

Antena3 Antena3,
Adrian Mutu, una dintre cele mai mari dezamagiri din era Abramovici

Fostul international roman Adrian Mutu este al treilea cel mai dezamagitor transfer facut de echipa Chelsea Londra de la preluarea clubului de catre omul de afaceri rus Roman Abramovici. Ierarhia a fost intocmita. continuă pe Antena3

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Ministrul Agriculturii: Seceta a lovit in special cultura de primavara. Cele mai mari pierderi le-am avut la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi provocate de seceta din acest an au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, precizand ca si cei din zootehnie au fost.

Daniel Constantin, despre pierderile provocate de seceta. Unde sunt cele mai mari pagube

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, marti,ca pierderile cele mai mari din cauza secetei au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

Cele mai mari greseli in tratarea acneei: de ce este interzis sa ne stoarcem singuri cosurile. Ce ne recomanda specialistii

Peste 75% din adolescenti sufera de o anumita forma de acnee, arata statisticile, insa problema poate continua si la varsta adulta, chiar daca manifestarile nu mai sunt la fel de severe. Inflamatia pielii este rezultatul excesului de sebum si blocarii porilor, care are au la baza cauze hormonale asociate, de multe ori, cu greseli de ingrijire a tenului.

Horoscop complet septembrie 2015. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Luna septembrie a lui 2015 se anutna a fi una dintre cele mai bogate in evenimente decisive pe plan financiar si amoros pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, o mare parte a lunii septembrie este dictata, din punct d.

Vedere de la tara. Tunelul dragostei, unul dintre cele mai romantice locuri din Romania

Undeva in Caras, nu departe de satul cu scara spre cer, intalniti tunelul dragostei. Aici, natura s-a modelat dupa trecerea omului. Pe o cale ferata, intre localitatile Obreja si Glimboca, se decupeaza o.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )