Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adrian Nastase, anunt exploziv dupa congresul PSD

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, anunt exploziv dupa congresul PSD

Fostul premier PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat la Congresul PSD de sambata, desi era in tara. Diversi prieteni m-au sunat sa ma intrebe ce parere am despre felul in care s-a desfasurat. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, scenarii inainte de Congresul PSD: Eu sper sa nu fie...

Adrian Nastase comenteaza situatia din PSD care se pregateste de congresul de pe 10 martie. Fostul premier estimeaza ca evenimentul de sambata ar putea avea doua urmari: revigorarea partidului sau un.

Filosoful Mihai Sora, dupa Congresul PSD: Centurionii uzati sunt doar ridicoli. Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut

Filosoful Mihai Sora scrie pe Facebook, facand referire la Congresul PSD ce a avut loc sambata, ca nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Comisia SRI taie porcul dupa congresul PSD

Parlamentarii PSD si ALDE au respins audierea lui Liviu Dragnea in cadrul Comisiei SRI, desi liderul.

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala.

Adrian Nastase nu a fost invitat la Congresul PSD: Unde se afla fostul premier in timp ce social-democratii isi alegeau noii lideri

Adrian Nastase nu a fost invitat sambata la Congresul Extraordinar al PSD. De altfel niciunul dintre fostii lideri ai partidului nu a fost prezent la evenimentul de la Sala Palatului, unde PSD si-a ales noua.

Ce facea Adrian Nastase in timpul Congresului PSD

Adrian Nastase afirma ca nu a fost invitat, sambata, la Congresul partidului. Fostul lider PSD a urmarit, insa, cu mare atentie de la Cornu ce s-a intamplat la Sala Palatului. Diversi.

Dragnea nu l-a invitat pe Adrian Nastase la Congres. Eram la Cornu si nu am urmarit cu mare atentie ce s-a intamplat la Sala Palatului

Fostul lider PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat, sambata, la Congresul partidului, asa ca, fiind la Cornu, nu a urmarit cu mare atentie ce s-a intamplat la Sala Palatului. Adrian Nastase si Liviu Dragnea sunt in relatii reci.

Adrian Nastase, avertisment dur pentru Dragnea

Adrian Nastase transmite un mesaj dur liderilor PSD si spune ca spera evenimentul sa nu fie, de fapt, mascarea unei reglari de conturi. Congresul EXTRAORDINAR al PSD va fi, in functie de obiective si de.

Tutuianu, despre Congresul PSD: Avem nevoie de un document programatic pentru perioada 2018 - 2020; va face referire si la Justitie

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca este necesar Congresul PSD pentru adoptarea unui document programatic pentru perioada 2018 - 2020 si si-a exprimat regretul ca atentia este orientata catre candidaturi, transmite Agerpres. El a precizat ca documentul va face referire la Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )