Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adrian Nastase, atac la Iohannis: ,, O catastrofa

România Liberă România Liberă,
Adrian Nastase, atac la Iohannis: ,, O catastrofa

Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei, a publicat duminica pe blogul sau un text in care il num. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase: Iohannis e presedintele catastrofa. Sa ne mai lase...

Fostul premier Adrian Nastase reactioneaza la noile atacuri ale lui Klaus Iohannis la adresa PSD. Klaus Iohannis isi permite tot mai des aprecieri iresponsabile. Ieri, spre exemplu, a afirmat ca PSD-ul a fost.

Nastase, atac la adresa lui Iohannis:A reusit o dezbinare a romanilor chiar mai accentuata decat cea realizata de Basescu

Singurul lucru pe care Klaus Iohannis l-a facut in mandatul sau a fost ca a reusit o dezbinare a romanilor chiar mai accentuata decat cea realizata de Basescu, a scris Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal, in care vorbeste despre rezultatele PSD-ului in vremea in care el se afla la conducerea partidului.

Adrian Nastase, interzis de primarul Mihai Chirica la Muzeul Municipal din Iasi: Astept anul viitor cu speranta ca iesenii vor alege un om mai intelept

Adrian Nastase a fost interzis de primarul Mihai Chirica la Muzeul Municipal Regina Maria din Iasi. Chiricanu a fost de acord ca Nastase sa sustina aici conferinta Rolul elitelor in constructia.

Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca Guvernul nu este unul esuat, asa cum a fost catalogat de presedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, asa cum o arata cifrele economice. Nu suntem.

Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii VIDEO

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca Guvernul pe care il conduce nu este unul esuat asa cum a spus presedintele Klaus Iohannis, precizand ca seful statului se joaca cu cuvintele si ca este foarte usor sa jignesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )