Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adrian Nastase declaratie incendiara la adresa lui Iohannis: Ipocrizie. A supt serios de la PSD

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase declaratie incendiara la adresa lui Iohannis: Ipocrizie. A supt serios de la PSD

Adrian Nastase il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie. Dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Iohannis a semnat un protocol de colaborare cu PSD, in 2009, Adrian Nastase sustine ca Iohannis. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, ironie la adresa lui Iohannis, dupa ce a refuzat confruntarea cu Dancila: A zis nu pentru faptul ca ea are brosa si nu are sapca de la Trump?

Adrian Nastase a marturisit ca, in anul 2004, si el se putea folosi de aceleasi argumente ca si Iohannis pentru a refuza o dezbatere cu Traian Basescu. Fostul premier sustine ca si Traian Basescu avea.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

Adrian Nastase s-a DEZLANTUIT la adresa lui Iohannis: A primit bani de la PSD!

Dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Iohannis a semnat un protocol de colaborare cu PSD,.

Aberatii electorale, marca PSD: Fifor acuza cenzura pentru ca internautii au raportat fake news-ul distribuit masiv de social-democrati la adresa lui Iohannis

Dupa ce pesedistii au executat marti seara o comanda de partid distribuind masiv pe retelele sociale un fake news potrivit caruia presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei maraton, printre acestia numarandu-se si primarul general Gabriela Firea, acum, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuza raportacii lui Iohannis care ar fi sesizat Facebook pentru blocarea postarilor.

Dancila, dezlantuita la adresa lui Iohannis: Traieste in alta lume, undeva in stratosfera

Viorica Dancila a afirmat miercuri ca Klaus Iohannis traieste in alta lume, undeva in stratosfera.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )