Libnet.ro
UNICEF

20:15

Adrian Nastase, despre noul pariu pus la bataie de Ion Tiriac

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre noul pariu pus la bataie de Ion Tiriac

Ion Tiriac a pus la bataie un avion de lux pentru construirea a aproape 3. 000 de sali de sport. intrebat despre acest lucru, fostul premier Adrian Nastase, cel care a castigat un pariu cu omul de. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, despre vizita lui Iohannis in Harghita si Covasna

Adrian Nastase anunta pe blogul personal ca s-a intors la Cornu si profita de ocazie sa faca si un scurt comentariu legat de vizita presedintelui Klaus Iohannis in judetele Harghita si.

Noul pariu al lui Tiriac: Pune la bataia un avion de lux pentru politicianul care va face asta

Fostul tenismen Ion Tiriac a declarat ca e gata sa puna la bataie un avion de lux din flota sa pe care sa-l ofere politicianului care va reusi sa construiasca in Romania 2. 000 de sali.

Ilie Nastase, despre suspendarea primita: Ma simt nevoit sa imi caut mai departe dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale

Capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a anuntat, sambata, intr-un comunicat de presa postat pe pagina de Facebook, ca isi va cauta dreptatea in fata unor foruri independente si impartiale, dupa ce a fost suspendat pana la 31 decembrie 2020 si amendat cu 10. 000 de dolari de Federatia Internationala de Tenis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )