Libnet.ro
UNICEF

06:45

Adrian Nastase, dezamagit de Guvernul Ciolos: S-a repetat ceea ce s-a intamplat la festivitatea de la Deveselu

B1 B1,
Adrian Nastase, dezamagit de Guvernul Ciolos: S-a repetat ceea ce s-a intamplat la festivitatea de la Deveselu

Adrian Nastase, fostul premier al Romaniei a criticat Guvernul Ciolos, pe blogul personal, pentru ca la inaugurarea Monumentului Aripi nu au fost invitati si demnitari din guvernele anterioare. Nastase a. continuă pe B1

Gabriela Firea nu participa nici la dezbaterea electorala de la RTV. Turcescu: il mai tineti minte pe Adrian Nastase, nu?

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca nu va participa nici la dezbaterea electorala de la RTV, care va avea loc in aceasta seara, dupa ce a dat bir cu fugitii si de la cea organizata seara trecuta, de TVR. Firea explica ca a luat aceasta decizie din cauza contracandidatilor sai, care au recurs la atacuri politice. Candidatul PMP Robert Turcescu o compara pe Firea cu Adrian Nastase, care fugea de confruntari.

Adrian Nastase, intalnire de gradul 3 la Cornu

Fostul premier Adrian Nastase face, pe blogul sau, o analiza a campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Potrivit fostului premier, scrutinul se va desfasura sub semnul electoral.

Guvernul Ciolos are zilele numarate. Ponta: Depunerea unei motiuni de cenzura, imediat dupa 15 iunie

Fostul premier Victor Ponta anunta o motiune de cenzura impotriva guvernului Ciolos. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Ponta este nemutumit de modul in care guvernul gestioneaza.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )