Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adrian Nastase, din nou in fata instantei: Magistratii judeca cererea sa de contopire a pedepselor (VIDEO)

B1 B1,
Adrian Nastase, din nou in fata instantei: Magistratii judeca cererea sa de contopire a pedepselor (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase va afla, luni, cat timp are de stat in spatele gratiilor. La Tribunalul Bucuresti a ajuns si fiul sau cel mare, Andrei, care a spus ca tatal sau este pregatit pentru proces. continuă pe B1

Adrian Nastase, din nou in fata instantei: Magistratii judeca cererea sa de contopire a pedepselor

Fostul premier Adrian Nastase va afla, luni, cat timp are de stat in spatele gratiilor. La Tribunalul Bucuresti a ajuns si fiul sau cel mare, Andrei, care a spus ca tatal sau este pregatit pentru proces.

Amanare, in cazul Adrian Nastase. Contopirea pedepselor fostului premier se judeca pe 3 martie

Judecarea contopirii pedepselor lui Adrian Nastase, amanata. Contopirea pedepselor lui Adrian Nastase se judeca pe 3 martie. Amanarea, din cauza lipsei motivarii Curtii. Stire in curs de.

Yahoo Mail pierde din nou in fata hackerilor

Yahoo a mai avut ceva probleme recent cu malware-ul care se distribuia prin afisarea reclamelor. Acum s-a raportat ca a fost compromis un numar necunoscut de conturi de email. Utilizatorii Yahoo Mail sunt ultimele victime ale furtului de date, iar informatia vine direct de la Yahoo. Acest lucru afecteaza din nou credibilitatea gigantului, avand in vedere atacurile cu malware raportate recent tot pe platforma acestora. Se pare ca ghinioanele se tin lant de gigantul online. Compania a luat masuri, rugandu-si [].

A uitat-o pe Katy! Russell Brand vrea din nou in fata altarului

A trecut printr-un mariaj esuat, dar se pare ca nu a renuntat la gandul de a merge din nou in fata altarului.

Incepe judecarea cererii lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor

Tribunalului Bucuresti judeca luni cererea fostului premier Adrian Nastase de contopire a pedepselor primite in dosarele Trofeul Calitatii si Zambaccian. Instanta va judeca solicitarea potrivit noilor Coduri, cel penal si cel de procedura penala, intrate in vigoare la 1 februarie.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti a amanat judecarea cererii lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor

Tribunalului Bucuresti judeca luni cererea fostului premier Adrian Nastase de contopire a pedepselor primite in dosarele Trofeul Calitatii si Zambaccian. Instanta va judeca solicitarea potrivit noilor Coduri, cel penal si cel de procedura penala, intrate in vigoare la 1 februarie. UPDATE: Tribunalul a amanat pentru 3 martie pronuntarea unei decizii privind solicitarea lui Nastase de contopire a pedepselor.

Adrian Nastase afla cat sta in inchisoare.

Adrian Nastase afla, luni, cat va sta dupa gratii. Tribunalul Bucuresti va judeca primul termen al procesului in care fostul prim-ministru Adrian Nastase, prin avocatii sai, solicita contopirea pedepselor primite in dosarele Trofeul calitatii si Zambaccian. In prezent, Adrian Nastase se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce, pe 6 ianuarie, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in dosarul .

Ce inseamna noul Cod Penal pentru Adrian Nastase. Cat ar putea sta in inchisoare

In timp ce pentru zeci de infractori schimbarea codului penal pare sa fie un avantaj, pentru fostul premier Adrian Nastase ar putea fi chiar invers. La Tribunalul Bucuresti se judeca astazi cererea fostului premier.

Adrian Nastase va afla pe 3 martie cat va sta in spatele gratiilor (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase va afla pe 3 martie cat timp are de stat in spatele gratiilor. Magistratii au amanat verdictul pe cererea de contopire a pedepselor inaintata de avocatii fostului premier. Adrian.

Adrian Nastase va afla pe 3 martie cat va sta in spatele gratiilor: Fiul sau anunta ca fostul premier si-a lasat barba (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase va afla pe 3 martie cat timp are de stat in spatele gratiilor. Magistratii au amanat verdictul pe cererea de contopire a pedepselor inaintata de avocatii fostului.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )