Libnet.ro
UNICEF

22:16

Adrian Nastase a evaluat discursul presedintelui de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
Adrian Nastase a evaluat discursul presedintelui de Ziua Nationala

Adrian Nastase a fost o prezenta surpriza, la Cotroceni, cu ocazia receptiei de Ziua Nationala. El e. continuă pe România Liberă

Adrian Nastase, mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei

Adrian Nastase a transmis, duminica, un mesaj special de Ziua Nationala a Romaniei. Astazi, sarbatorim Marea Unire. 1 Decembrie este Ziua Nationala a romanilor, o zi a constiintei de neam, o zi a solidaritatii.

Dascal mehedintean, bursier Fulbright, mesaj emotionant de Ziua Nationala: Au fost unii care te-au jignit. Te-am aparat cum isi apara leoaica puii. Pentru ca te-am iubit

Profesoara Nadina Nicolici, singurul dascal din Mehedinti care a reusit performanta de a obtine o bursa Fulbright, transmite un mesaj emotionant de Ziua Nationala. Coordonator a zeci de proiecte educationale internationale, Nadina a reprezentat cu onoare Romania in toata lumea.

Roman mort de Ziua Nationala, dupa ce a fost batut cu bestialitate in Anglia de doi britanici

Un barbat de 44 de ani, din comuna vranceana Jitia, aflat la munca in Marea Britanie, a fost batut crunt in plina strada de doi englezi. Dus la spital in stare de inconstienta, barbatul nu a rezistat si a murit chiar de 1 Decembrie. Agresorii vranceanului au fost arestati.

Adrian Nastase, mesaj dupa ce a participat la receptia de la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis: Normalitatea Presedintelui nu a durat nici 24 de ore

Adrian Nastase a fost o prezenta surpriza, la Cotroceni, cu ocazia receptiei de Ziua Nationala. Adrian Nastase explica faptul ca a fost invitat si s-a dus pentru a vedea care sunt directiile lui Klaus.

Iohannis, la receptia de Ziua Nationala: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca acasa, unde sa gaseasca o Romanie functionala. Printre cei care participa la receptie se numara premierul Ludovic Orban, ministri ai cabinetului sau, fostii presedinti Traian Basescu si Emil Constantinescu, politicieni, fostul premier Adrian Nastase si secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana.

Parada Militara la Bucuresti, in prezenta presedintelui, cu 4.000 de militari si 200 de mijloace tehnice, de Ziua Nationala. Ce restrictii sunt in Capitala

Aproximativ 4. 000 de militari cu 200 de mijloace tehnice participa, duminica, la Parada Militara Nationala organizata de Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti. La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis.

Gafa de proportii a presedintelui CJ Iasi, de Ziua Nationala a Romaniei: Sa facem Romania Mare, de la Nisa pan la Tisa (VIDEO)

Gafade proportii facuta de PSD-istul Maricel Popa, de Ziua Nationala a Romaniei. in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Popa a tinut un discurs in fata localnicilor, doar ca, vrand.

Premiera la Cotroceni: Adrian Nastase a participat la receptia de 1 Decembrie organizata de Klaus Iohannis. Explicatiile Administratiei Prezidentiale

Fostul premier Adrian Nastase a fost invitat lareceptia de 1 Decembrieorganizata de Administratia Prezidentiala la Palatul Cotroceni. Este pentru prima data cand fostul lider al PSD participa la un.

Adrian Nastase, mesaj emotionant: Pentru mine, 30 noiembrie este o zi speciala!

Adrian Nastase a postat, sambata, de Sfantul Andrei, un mesaj emotionant pe blogul sau personal. Astazi il sarbatorim pe Sfantul Apostol Andrei, patronul spiritual al romanilor si ocrotitorul Romaniei. Este o.

ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, intr-un mesaj transmis, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, ca Armata a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit edificiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )