Libnet.ro
UNICEF

06:00

Adrian Nastase, mesaj inainte de sedinta CEx a PSD: Despre frica...

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, mesaj inainte de sedinta CEx a PSD: Despre frica...

In 2008, la reuniunea Consiliului National al PSD, am fost ales presedinte al Consiliului. Am rostit atunci, in plin mandat Basescu, un discurs despre Frica, un discurs care, cu unele nuante desigur, se potriveste si. continuă pe Antena3

VIDEO Ministrul Tineretului, fumand in sedinta CEx PSD: Din reflex am aprins-o

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a fost surprins fumand la sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc la Parlament. Explicatia ministrului a fost ca este fumator inrait si ca si-a aprins tigara din reflex.

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Viorica Dancila, mesaj de impacare pentru Paul Stanescu

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat dupa aproximativ patru ore de discutii. Printre principalele decizii se numara organizarea unui Congres pe 29 iunie, iar candidatura pentru functia de presedinte al partidului.

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Viorica Dancila si-a anuntat candidatura pentru sefia partidului

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat dupa aproximativ patru ore de discutii. Printre principalele decizii se numara organizarea unui Congres pe 29 iunie, iar candidatura pentru functia de presedinte al partidului.

Mesajul Gabrielei Firea din Londra, in plin CEx PSD: Sigur va fi bine

In plin CEX PSD cu scantei, Gabriela Firea posteaza pe Facebook un mesaj optimist. Primarul Capitalei se afla la Londra, acolo unde va avea parte de o interventie chirurgicala. Londra sigurvafibine.

Adrian Nastase: Romania incepe sa aiba un mediu regional complicat. Congresul PSD, din 29 iunie, fara o buna pregatire, risca sa sparga in bucati partidul si sa duca la o criza guvernamentala

Congresul PSD din 29 iunie risca sa sparga in bucati partidul si sa duca la o criza guvernamentala, daca nu va fi pregatit corespunzator, considera fostul presedinte social-democrat Adrian Nastase,.

intr-un context geopolitic tensionat, cand Romania gazduieste importante trupe NATO, fundatia lui Adrian Nastase a lansat o carte despre fostul general si spion Mihai Caraman (FOTO,VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Fundatia Europeana Nicolae Titulescu, condusa de fostul premier Adrian Nastase, a gazduit joi lansare volumului, Mihai Caraman un spion in Razboiul Rece, semnata de Florian.

Adrian Nastase: Niciunul dintre spionii romani nu a atins notorietatea acestuia

Adrian Nastase anunta pe blogul sau lansarea unei carti eveniment: Mihai Caraman un spion in Razboiul Rece, semnata Florian Banu si aparuta recent la Editura Corint. Invitat este g-ral corp de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )